hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • RJoco
    A leírást nagyon szívesen felteszem az oldalamra, mérettől függően akár a tárhelyre is vagy gDrive-ra.

Bár mostanában nem játszottam a játékkal, azért szomorúan konstatáltam, hogy a kiadást követő évfordulóra sikerült csak játékot csiholni belőle.
    És azt is szomorúan konstatáltam, hogy míg ebből nem voltak képesek egy Online verziót csinálni, addig a Frontier megcsinálta az Elite: Dangerous-t és baromi jó lett. Persze azért sokminden hiányzik nekem az X után, dehát jobb híján most ez is nagyon jó. Élvezetes, szép.

Direkt ehhez vettem is egy Thrustmaster T-Flight Hotas X-et, ami nagyon állat. Az a gázkar nagyon jól növeli a feelinget. Persze egy frankón konfigolt billentyűzettel és joy párossal talán többet is ki lehet hozni, olyan értelemben, hogy bizonyos dolgokra kevésbé kell odafigyelni.
    És ez szerintem igaz X Rebirth-re is. Kipróbáltam vele és igencsak jó volt. Bár így a patch-ek után már fogalmam nem volt, hogy hol vagyok.
    Szóval az irányítás precíz, pontos, a gázkarnak van némi holtjátéka 0-ban és kicsit több erő is kell a kimozdításhoz, mint utána, ami nem is baj, így könnyű megállni. A joynak nincs holtjátéka. Mindenhol minden gomb jól kézre áll.

Ha meguntam az Elitet, SimCity4-et és a Microsoft Flight Simulátorral is kijátszottam magam, akkor szerintem előszedem megint a Rebirth-et. Addigra talán a végleges verzió lesz már. Vagy nagyon közel hozzá. Viszont a fórumot időnként nézegetem.