hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4946
    Ja hogy az az egér probléma?!?!? Azt én teljesen figyelmen kívül hagytam. Olyan és kész! De sokat javult az is! (Azt hittem a repkedés közben akadt gondod az egérrel.)

Magyarítás borzasztóságában nem a magyar nyelv a hibás! Hanem, hogy nálunk sokkal ostobább népek is léteznek. Legalább is bizonyos szemszögből. A kultúra különbözőségét már nem is említeném. Sok olyan eltérés lehet két csoport között, ami kiküszöbölhetetlen. Itt a legjobb példa! Viku lefordított pár mondatot, amin mosolyogtok. Pedig a fordítás szerintem hibátlan! (Én meg is vettem.) Mégis butaságnak hangzik. Most akkor ki a hülye? Ez "játékmagyarítás" téma csak egy kis szeletke a tortából.
    Sajnos még mindig életben van egy jelenség, miszerint: ami "nyugati", az csak jó lehet! Ennek következtében ájtatosan szopunk be minden ostobaságot.
    Képzeljétek el, hogy mindenki Magyarországon tudna angolul. Szerintetek mennyire lenne telehányva a közterület java része az angol daloktól? Persze nem kell feltétlen angolnak lennie, de ezzel a nyelvel szembesülünk legtöbbször.
    Fel kellene már nőnie ennek a népnek! Esetleg el lehetne sajátítani a racionális gondolkodásmódot!