hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4931
    Egy-két bölcsességet én is idevetnék:
    A játék processzor igényes elsősorban. Amikor optimalizálnak valamit, akkor mindig kicsit jobban ráterhelnek a VGA-ra.
    Soha nem volt egér gondom. Egy M705-öt használok (rádiós, usb porton)
    Az X3-at dzsojjal nyomtam végig, el sem tudtam volna képzelni, hogy egeret vegyek a kezembe. A Ribörszöt is azzal kezdtem, de be kellett látnom, hogy nem kényelmes a menü miatt (ez már sokat változott) és sokkal könnyebb is egérrel.
    Az én gépem játékra "termett". Fogalmam sincs mi az, hogy akadás.

Az ellenség kérdése hozzáállás függvénye. Nem vagyok harcos típus. De zavar, hogy gépiesen keletkeznek. Mint amit Viku is irt, " fél óránként meg is támad egy I"
    Nem mondom, hogy könnyű lenne egy algoritmust írni hozzá, de ez a félórás időzítő férc munka.
    Valahogy legyen már nyoma tevékenységünknek!
    A gazdaság sem sokkal különb. Jól indult a történet: Építs egy URV gyárat, hogy ... És mi lett belőle? Majdnem ott rohadt el az űrben, mire nagykegyesen átalakították, hogy valamit gyártson is.
    Panaszkodni lehet napestig. Minden esetre a számok magukért beszélnek. Ha valakinek megéri az árát az a néhány száz óra, amit eltölthet vele, akkor uccu!
    Én is automatikusan vettem meg a megjelenés napján, pedig nem vagyok fanatikus. Fájt is amit kaptam, de mégsem mondhatom, hogy sajnálom a tíz rongyot. Ezer óra után nem is lenne illendő!
    Akit érdekel, vegye meg. Kap majd hideget meleget, mint az életben, de egy darabig biztos leköti majd!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2015.01.06. 07:36:38