hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • MartinIstiNZ
    Sziasztok!

Csak most vettem meg magamnak a játékot Karácsonyra, gondolván hogy tavaly úgysem lett volna időm meg a jelek szerint érdemes sem lett volna, most viszont megérett az idő arra, hogy végre egy "igazi" 1.0-s verzióként kipróbáljam. No, még véleményt nem tudok mondani, eddig azért inkább tetszik, a hangulata engem megfog.
    Viszont van néhány apróság, amit nem tudok hogy valóban a játék része-e és csak én nem találom vagy nincs benne. Ha segítenétek kitalálni, azt megköszönném!

1) az Inventory Tradingnél ugye lehet nálam egy csomó cucc, amire minden űrállomásnál x külön vevő lehet. Megtalálni a legjobb árat tényleg csak úgy lehet hogy egyenként "végigtelefonálom" vagy személyesen találkozom az összes emberrel egyenként? Jó volna ha lenne pl. egy fórum ahol mindegyikük hirdeti hogy mit mennyiért ad/vesz, vagy legalább a legmagasabb/legalacsonyabb árakat árutípusonként. Hogy utána el kell mennem az illetőhöz személyesen, az belefér, szóval nem a NESA modra hajtok itt főképp.

2) ez valszeg inkább szakmai ártalom, de annak nincs nyoma, hogy mennyiért vettem az éppen nálam lévő árukat, ugye? :o)

3) 3.1-es verziónál érdemes kezdőként a modok között böngésznem, vagy majd később amikor már jobban értem mi-micsoda és addig maradjon a vanilla?

Köszi előre is,
    MartinIsti