hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4791
    Isten hozott Viku!
    "Milyen faszfejek dolgoznak ott béta teszterként?" Még szerencse, hogy nem vagyok sértődős fajta!
    Most már elárulhatom, bár eddig sem csináltam titkot belőle, hogy a pajzs erősítők az utolsó pillanatban lettek EGYÁLTALÁN MŰKÖDŐKÉPESEK! Egészen a végső kiadásig még ennyit sem voltak képesek teljesíteni! KUKA AZ EGÉSZ!
    Hajófoglalás hasonló cipőben jár. Azóta megint megpróbáltam elfoglalni "ugyanazt" a Taranist. Lelőttem róla MINDENT (ez állítólag jót tesz a foglalásnak, jelentősen javítja az esélyeidet, amit számszerűsítettek is. Megjelenik a hajó menüjében egy viszonyítási szám, ami jelzi, hogy mennyire ellenálló a foglalással szemben) de a végeredmény még így is "ÓNO.." lett!
    A meglátásod helyes: Ez a dlc a parasztvakítás legfelsőbb szintje!

Ez a Rógí is egy nagy kópé! 79 óra játékból, akárhogy számolom, nem jön ki egy Márk Ötös Behemót pajzs!!! XML szerkesztés nélkül!

Ha nem akarsz teljesen X nélkül maradni, akkor gyűjtsd össze a MK5-ös cuccokhoz a kellékeket (kincsvadász küldetések) ezek még úgy ahogy szórakoztató hozományai a hárompontnullának. Csak tudnám, hol a fenében lehet "Ritka Űrlégy Petét" találni?!?!?! (Ezek kellenek egy új fegyverhez amilyen "MÉG NEKEM SINCS!!!")

Zézuska hozza az erőművet idén? (Mondjuk; az alkatrész beszerzésbe bele se kezdenék. Egyszer elvállaltam egy gépet karácsony előtt HÁROM héttel, de úgy is sírógörcsöt kaptam, mire összeállt és leszállítottam.)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.12.20. 06:32:21