Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Ne siess, nem hajt a tatár, nyugodtan korzóz körbe, a PMC-s tulajdonokat kezdheted megcsapolni (mégse menjél üres kézzel csórófalvára "DeVries"), amint átlépsz a kapun neked esnek a vadászok és a bányászcég közellensége leszel. Ezért érdemes lenyúlni a tulajdonukat, egy tepsi (Rahanas) tele rakománnyal súlyos milliókat ér, főleg a High-Tech szállítók. Ha nagyon alapcucc van a büdöskéden akkor a kicsi hajókat érdemes támadni. A 3.0 óta nem oroztam tőlük semmit, nem tudom mennyire nehéz most elfoglalni, régebben könnyű és gyors pénzszerzés volt, én is sokat gyakoroltam
.
Ami fontos töltsd le a javító lézer módot, pár perc alatt teljesen meg lehet javítani egy elfoglalt tepsit (hajtómű, jump drive a legfontosabb), ha berakod ezt a módot ugrik a bányászlézered, de valamit valamiért. Én általában potyatúrára mentem, több hajót harácsoltam össze, épp mire volt szükségem vagy csak nagyon megtetszett, tarhonyából (Taranis, a kedvencem) majdnem ötven van, bár a legszebb hajó szerintem Aranka (Arawn), bár elég gyilkos hajlamú. Az érzés miután megszenvedtél egy ilyen gyönyörűségéért megfizethetetlen, és persze nem egy olcsó nőcske.