hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Barátaim, végre valahára megoldották,hogy távolból is lehet hajót vásárolni.
    Épp Shattered Singularity-ben vagyok, ahol kilőtte a Xenon mindkét gyáram mindkét CV-jét és az összes bányászhajót is.A CV-ket már pótoltam, viszont most látom, hogy tudok a saját hajógyáraimból hajókat rendelni!Végre, nem kell oda sem mennem, hogy ezt megtegyem!
    Annyi az egész, hogy a Property Owned meüből kiválasztjuk az állomást, hívjuk a Trade manager-t,, kérünk General informations-t, majd a Management listában 4-es gombbal kiválasztjuk a hajó dílereket és kommunikálunk velük.

Pár hajómat már kilőtték a Teladi szektorokban és nem Xenon tette.Mivel még csak 2 Teladi közösséggel vagyok szövetséges, a The Cartel-hez még dolgoznom kell, hogy meglegyen így azok még Neutral-ként is kilőtték egyik bányászomat...hmm.
    Összességében, nekem tetszik, kezdem megszokni a csatákat is, de már nem járok egyedül :) 10-15 hadihajó kísérget, hogy ha bajba kerülnék. Márpedig baj az van, főleg az új galaxisban.Egész pontosan (hál'Istennek) sosem tudhatod, hogy kik és mikor támadnak meg.Sok új apróság van, egész jól haladok a kincskereséssel is, főleg Xenon I és K kilövése után szokott ott lenni Rare Component.
    Megyek, mert építek még egy gázműveket (Cell Fab Matrix), de most be a misztikus Teladi galaxisba.