Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4758 Én meg időközben rájöttem, hogyan megy a tréningelés.Már 3 órája megvan, csak most léptem ki :)
Szóval, Smalltalk-ozni kell a szokásos módon.Az újdonság az, hogy 2 szintű Smalltalk van: normál, a megszokott, valamint a Bribe utáni, azaz ajándékozás utáni beszélgetés folytatása.Ha ezen is átverekedtük magunkat (vigyázat, nehéz!), akkor megjelenik még 3 dolog, amit kérhetünk.Ebből az egyik a Training.
Nekem elsőre egy Architect Teladi a Managing-et tanította meg, gondolom majd a Manager-ek "Management" szointjét tudom tovább téringezni.
A Bribe-hoz kell craftolnunk...szóval összeraknunk valami értékes dolgot, pl. Paranid Jewellery, amihez keresnünk kell hozzávalókat. Ezek aranyrögök, gyémánt és egyéb drágakő darabok, melyeket az űrben találhatunk/harc közben kapjuk vagy Mining Supplier-t kereskedőtől vehetünk.
Ha kész vagyunk az összerakással, akkor Smalltalk közben elérhetővé válik a fent említett Bribe/Give Gift funkció is.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.12.16. 23:00:06