hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Hmm, örömmel látom, hogy így megindult itt a csevej :) Sajnálatos módon a UPC-nek köszönhetően 3 napja ba*akszik a netem, ma egyáltalán nem volt, most is remélem rá tudok nyomni a küldés gombra, mielőtt elszállna.

Szóval megpróbálok minden feltett kérdésre egy üzenetben válaszolni, saját tapasztalatból.
    1. Teljesen jól játszható a 3.0 . Én több, mint 1600 órája játszom ezzel a játékkal, sok bosszúságon és hülyeségen keresztül mentem már,de azért leköti az embert.Különben nem játszanék vele.1600 óra...belegondolni is szörnyű
    Egyetértek Imrével, ha tavaly novemberben, amikor kiadták, így jelent volna meg, mint most, akkor sokkal jobb kritikákat kaphatott volna.
    2. A könyvecske ,amit elkezdtem írni, részben lustaság, részben időhiány miatt megállt, de szerintem az elkövetkezendő hetekben, ill.a karácsonyi szünetben befejezem.Asszem eddig vagy 45 oldalt gépeltem, most a képeket is normálisan ki tudom szedni, némi tördelés, azt kész.
    3. Lehet olcsón venni a gyáraktól, ebben segít a Trade menü % kijelző oszlopa, ahol is megmutatja, hogy mennyivel olcsóbban veszed és mennyivel drágábban tudod eladni. A 3.0 egyik újdonsága, hogy kiszámolja a profitodat is,amit a kereskedés indítása előtt a bal alsó sarokban mutat zölddel.Ez persze csak akkor van, ha AI állomásnak adsz el, a sajátnál nincs profit.Ott a végfelhasználón keresed, ha eladod vagy megtartod magadnak és gyártasz belőle hajókat, építesz újabb állomásokat.
    4.Megint változtattak a harcon, most az van, hogy túl erős volt a Player, ezért a következőket találták ki:
    - a Shield Support Drone lassabban javít, ráadásul kilőhetik (ki is lövik)
    - a saját Capital Ship-en (nincs erre valami szép szó?) az Engineer többé nem javítja a Skunk-ot,azaz nincs az, hogy megsérülsz, majd bedokkolsz gyorsan, megjavít és folytatod a harcot, mindezt úgy, hogy még biztonságban is vagy.
    - sokkal több ellenfél van, rendszeresen jelennek meg mindenhol.Kalózok és Xenonok, Xenon K, sok vadász, sok kalóz, egy Titurel.Beljebb, Sable Vortex-ben, vagy Last Resort (Teladi szektor),stb szektorokban Xenon I is jön
    - sokkal több harci küldetés van, és mindenért sokkal többet fizetnek, azaz egy Hard/Very Hard küldetésért 2,5-3,5 milla jár, kivéve a Relic küldetések, amikért akár 10-12 millát is kapsz, plusz az Mk5 hajtóművet és pajzsot
    - A csaták jók, élvezhetők, emberibb lett az egész.

5. Konkurensek nem nagyon vannak, sokat megnéztem a steam-en, egyik sem ér fel ezzel, talán majd a Csillag Polgár, azaz Star Citizen, sőt ahogy ígérik, meg is előzi,de az a jövő zenéje. Vannak továbbá koppintások, de negatívumokkal.Lehet,hogy akciódúsabbak vagy látványosabbak, de azokban sem vezethetsz nagyobb hajót, nem tudsz saját űrállomást építeni,stb,