Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4681 Én meg megszívtam megint. Mivel nem vettem le a Galakszit, amikor megtehettem volna (béta 5), most már hiába is próbálnám, sehogy sem működik a menedzser menüm. Illetve egy gyárnál igen, ahol még idejében visszaállítottam kluszterre a távolságot.
(Még szerencse, hogy a bölcsek a játék könyvtáráról is készítenek időnkét mentést)
Ha lesz energiám visszamókolom az egészet.
Összebarkácsoltam a Khaak relikviát és a ritka motort, de egyelőre csak két értékes bizsu a tarsolyomban. Pedig a relikviánál még fel is ugrott egy tipp, hogy olvassam el az enciklopédiában a bejegyzést... Amiben az áll, hogy egy Teládi gyűjtő elcseréli valami értékes technikai cuccra. Hát eddig nem jelentkeztek erre a tranzakcióra, pedig jópárat megkérdeztem.
A motort megvenné egy (bármelyik) sípteknikus kb 30 gurigáért...
Naiv alkat vagyok. Még mindig reménykedem!
A béta fórumban kezdenek fogyatkozni a komolyabb hibajelentések. Szerintem már nemsokára... Remélem nem húzzák a Zézuskáig!
Ja! Ha véletlenül megjelenne és elfelejtenék szólni, akkor óvatosan konténerezzetek, mert a Béta 6-ban újítottak. Felelőtlen lődözéssel komoly károkat okozhatunk a borznak. Nem kizárt a G-móv-R sem!!!