Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4670 Nagyon nincs is értelme építkezni így a Stelázsi előtt!
Az én ujjam is meg szokott remegni, mert kellene még egy fúzióst termelő gyár.
Per pillanat elvagyok az értékes konténerek vadászatával. Hajtok a ritka motorra is. Már csak három alkatrész hiányzik hozzá. (a tízből) Ha kész lesz, lesz egy hárommilliós bizsum. Ez egyre valószínűbb!
Eddig hittem benne, hogy fel is lehet majd használni, mert nagyon ritkán dobják az elejtett vadászok hozzá az alkatrészeket. De sajnos elkezdte duplázni. Egy-egy elemből már kettő van. Na mindegy.
A következő xml szerkesztésem a tankönyvek lesznek. A tököm fog csevegni miatta! Németországban a sokrétűséget úgy értelmezték, hogy mindent kell csinálnod, nem pedig úgy, hogy bármit csinálhatsz.
Imádkozzatok, hogy meggondolják magukat a pajzs erősítő drónnal kapcsolatban, mert ebben a formában tökéletesen alkalmatlan a feladatára! Vége az önfeledt kutyavadászatnak és az Ilona abajgatásnak!
Bár egy Arankát beújítottam "Nagyon Nehéz Kártel Főnöktől"! (kb fél centi maradt a Borz kasztnicsíkjából!) Nem ehhez vagyok szokva, na!