hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4662
    Érdekes, hogy kérded, mert határozottan igen!
    A Stelázsi hajók csöppöt más rendszerűek, így kénytelenek voltak belepiszkálni a mozgatásukba, de hogy ez érinti-e a meglévő eszközöket, vagy sem, azt nem tudhatjuk..
    Majd figyelem őket.

És hogy ne maradjunk BEDNYÚZ nélkül.
    Sírok itt az árháború miatt, miközben már rég "megoldották" • Added custom trade offer price settings.
    CSAKHOGY! a Galakszi Sztésön Réndzs módosítás nem engedi használni. Ha meg kiveszem, nem működik a menedzser menü. (eltűnik)
    Talán az lehet a megoldás, hogy minden gyárat visszaállítani a saját kluszterébe, majd eltávolítani a mod-ot. Csak akkor bukjuk a galakszis kereskedést. (Az egyik napkollektornál így működött)
    Ez az egyik oka, hogy még nem léptem meg. A másik, hogy amikor le akartam venni az EC árát, 2 ruppó alá nem engedte! Pedig hát, mibe kerül nekem annak az előállítása?!?!? Semmibe! Gondolom minden terméknél van egy minimum ár, amit mi nem, de az npc-k röhögve átléphetnek!
    Közben benéztem az egó fórumába (ott is felvetettem a problémát, ha már bétatesztelő...). Jelentkezett a mod gazdája is, de ő is azt javasolta, hogy "tegyem vissza, kapcsoljam át a gyárakat valamelyik eredeti értékre és úgy vegyem ki a mod-ot" Nem túl bíztató...!
    Ha le kell mondanom a világkereskedésről, erősen mérlegelni fogom a lehetőségeket. Lehet, hogy inkább az árak buzerálásáról mondok le.
    A játék kiválóan modellezi a való életet. Az egyik orcámra csókot kapok, a másikra meg egy "forró lángost"!