Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4655 Nem magáért az információért, vagy titkosságáért nem akarok pletykálni, hanem mert tényleg jó volt idegen területen kutakodni, rácsodálkozni dolgokra. Nagyjából ennyi is a dolgunk összességében. Nektek többet ártanék a pofázással, mint az Ego-nak!!!
Tippem szerint, valamivel csak átvezetik a népet "azon" a kapun! Mármint valami körített történéssel. De ha valaki azt szeretné, kezdheti náluk a játékot.
Az apró fejlesztésekről, amik nem kapcsolódnak szervesen a TO-hoz, ezután is beszámolok, mint ahogy eddig is.
Így ahogy leírom, túl misztifikáltnak tűnik, de nálam semmi nem változott. Pont ugyan úgy játszom vele, mint eddig.
Nem lennék a helyében, aki ki akarja találni az elfoglaltságom mikéntjét. 10:00-től kezdődik a robot és addig tart, amíg el nem végzem.
"A dolgozó nőket szolgálom!"
Az AP-t én sem tudnám összefoglalni, pedig végigjátszottam. Már csak azért sem, mert simán keverem a történéseit a TC-vel.
Eszembe is jutott a TC monstre HUB plotja milyen szépen vitte a játéko(s)t egy bizonyos cél felé... Ide is elkélne egy olyan.
Elfelejtettem megírni a pofátlanság csúcsát! Amikor bóklásztam Albániában szembesültem, hogy paraszt módon a PMC (és vagy a HoA csak ők legalább egy másik zónába) az én benzinkutam mellé építette az övékét. Oszt amíg nem lehet H.-ért SZ.-ért locsolni a naftát, leshetem, hogy hogy lesz forgalmam. Le kellett volna védetnem az ötletet, hogy azokban a szektorokban ahol eredetileg nem volt, csak nekem lehessen kutam. Ha már vettem a fáradtságot, hogy észrevegyem a gazdasági rést!
Nem ez az első, hogy az Ego keresztbe tett nekem.
Ó és a legszebb: Láttam már MÍNUSZ HATVAN SZÁZALÉKOS ajánlatot is az árlistában?!?!?!?! Nemá'!