hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4653
    Tudtam én, hogy valami sántít ezzel az alkalmazott képzéssel! Nem csak úgy odamész hozzá, hogy te márpedig most tovább fogsz tanulni.
    Csak akkor tudod képezni, ha van hozzá tankönyved. Amit csevegés folyamán lehet beszerezni (magamtól sosem jöttem volna rá, olvastam az ego fórumon) Egészen pontosan a hard talk végén választható. Ide kapcsolódik a nagy értékű barkácsolható ajándék is. Ha nem sikerül túl fényesen az első kör csevej, akkor megvesztegetheted a beszélgetőpartnered, hogy tovább juss a hard részhez.
    Mivel én eleve nem szoktam kínozni magam hard talk-al, akár örök homály is fedhette volna.

A stelázsi részről próbálok csupa jót írni.
    Jó volt megint tájékozatlannak lenni. Menni bele a vakvilágba és rácsodálkozni az újdonságokra.
    Az első hajómat VÁSÁROLTAM tőlük. (mivé lesz a világ?!?) Próbáltam egyet elfoglalni, de olyan szerencsétlenek voltak a körülmények, hogy nem sikerült. (Nem akartam áldozatokat hozni érte)
    Majdnem beteljesült az egyik vágyunk is. Van 4xx xxx köbméteres hajó, de csak dömper. (ilyet vettem) Ami nem akkora baj, hisz eleve az ömlesztett áruk miatt volt szükség nagyobb raktérre.
    A furcsa az, hogy felépítménytől függően (nem hajótípus! Mind ugyan az a márka) más-más űrtartalommal bírnak (konténer, delej, dömpi, tartáNY)

Van egy másik dolog amit nem értek: "MI" ugyan nem kaptunk plot-ot, de nem emlékszem, hogy valaki valaha is állította volna, hogy TOP-hoz plot is jár majd a hivatalos verzióban.?!?!?

Nem tudom mit írjak le nektek, hogy ne romboljam le teljesen az illúzióitokat, vagy kergessem szét a reményeiteket. Ha valami konkrétan érdekel kérdezzetek bátran!

Hajnali háromkor úgy pofoztam magam az ágyba, Tehát, annyira nem lehet rossz!

Jááááj! Majd' elfeledtem a legfontosabbat!
    Na hogy sikerült nekem (és még sokan másoknak is) a Stelázsi térségben jutnom?
    IGEN!:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    XML szerkesztéssel!