hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4644
    Tegnap hasonlóképp játszottam én is. Az új záras konténerek rejthetnek olyan összetevőket, amikből barkácsolni lehet valami nagyon értékeset. Például valami nagyon menő motort. A leírásába olyasmi szerepel, hogy egy ügyes szerelő pöpec dolgot tud előállítani belőle. Több darabból áll minden konténer csak egy-egyet tartalmaz. Nagy valószínűséggel nem lehet majd felhasználni a borzon, de "minijátéknak" sem rossz.
    Miért ez a hosszú bevezetés? Mert az egyik konténer amiben találtam egy nevezetes nagy sziklában volt elrejtve egy járatban. DE! Amikor kinyitottam a dobozt "véletlenül" a tartalma átment a textúrán. Ott volt, de nem fértem hozzá. Ráadásul nem mentettem előtte, vagy másfél órája. Ha visszatöltöttem, akkor egy másik alkatrész veszett el a "gyűjteményemből". Gondoltam visszaszerkesztem, de nem sikerült.
    Konklúzió: Ez a játék nem az űrben repkedésről építkezésről harcról szól, hanem az XML szerkesztésről!

Sumák módon becsempésztek egy új hajót is. Kicsi, csak konténert visz, méretre mint a lepton, raktere mint egy kistepsié, fürge. Nem lehet kapni. Isten látja lelkemet! Én megpróbáltam az összes hajógyárban... Kénytelen voltam elvenni egyet a WF-tól. De használja a LI is.

A nagy hajógyárak teljesítménye közelít a nullához. Ez ficsőrnek tűnik. Órákig épített a RoC egy Sucellus Vangardot, A PMC-hez meg beadtam javításra egy gyenge pillanatomban egy félig szétlőtt Tituszt, Szintén elüldögélt rajta egy röpke órát a rima. A saját gyáraim egy leptont és egy líramekit is sokkal gyorsabban összeraktak.

Gúdnyúz! Az új kis GNÓMra (született SANAHAR) az űrben telepítettem hegesztőket saját kezűleg. NEEEEEM XML szerkesztéssel! Hozattam egy másik hajóval, majd mondtam, hogy tegyen át kilencet. (egy már volt neki) És képzeljétek! Nem csak úgy áttette, hanem be is szerelte őket. Magyarán nem a raktérbe kerültek, hanem a targoncák mellé a felszerelésbe. Nagyon örültem! Gondolom, ha drónt rakodunk egy hajóra ilyenformán, akkor azt elsősorban saját használatra fogja birtokba venni. Kérdés, hogy mit tesz a rakétákkal?

Kicsit túlzásba estek a Marauder Titurelek megjelenésével az Albán és a Lúré zónákban. Úton útfélen beléjük botlok, A küldetések is tele vannak velük. Az NPC állomások, meg olyanok mint a szita a sok támadástól.

Gazdaság olyan jól működik, hogy hiánycikk lett megint a Bio optikai kábel és a fúziós reaktor. Csak nehogy elbabrálják megint!
    A saját gyáraknál nincs ott a kereskedő listában a százalékos érték az árak mellett, hogy azok most ennyivel olcsóbbak, vagy drágábbak. Az npc gyáraknál ott van (Sugárzó Öv Enerdzsi farm -58% (anyád!)). Hogy ez most így jó vagy sem, azt nem tudom.

Egyelőre ennyit a béta világról.