Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Vettem a bátorságot rányomtam a launch ikonra, csodák csodájára elindult, belépve a gameba fülsiketítő morajlás zúgás fogadott, mi a f@sz ez (?), valamelyik barom kitalálta újításnak, a háttér zenét nem lehet hallani tőle, ezzel minden lesz csak realisztikus nem. Tovább, mivel korán vagy késő van csak pár percig néztem ki a fejemből, megint sok csili-vili bisz-basszal telenyomták. Újra meg kell ismerkednem a menüvel egy hónap alatt sokat felejt az ember, be lett sorszámozva (minő öröm, aki eddig az ikonokat nem ismerte fel, szerintük az a számokat fogja tudni?), színesebb lett mint egy kifestőkönyv (nem baj legalább látszik a szép zöld "k" "M"), színes felkiáltójelek én is felkiáltanék de nem alkalmas az időpont, ezek megint félig hasznosak de sztm folyik a parasztvakítás továbbra is. Alpha Quadrant-ban hagytam abba egy hónapja, most még jobban szaggat a kép mint akkor, persze kellet gyűrűs highway meg reklámtáblák az optimalizálás meg valahogy nem akar összejönni. folytköv...