hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Stormbird
    De most már elárulhatnád, hogy mi a konkrét oka a frissítés ellenességnek.

Nos, elég összetett a dolog, mert nagyrészt egyéni hülyeség az oka, de legfőképpen az, hogy kezdenek a dolgok eldurvulni ezekkel a patchekkel.
    Például nekem már a 2.5-ben is égnek állt az a kevés hajam ami van, attól az oldalsó menütől.
    (Tudom sokaknak viszont attól áll a cerka, de nekem nincsenek kötődéseim a Rebirth-et megelőző X-ekhez, amikben állítólag ilyen volt a menürendszer. Én minden X-ek atyjával a Spectrum-os ELITE -el toltam utoljára 1985 környékén all day and all night.)

Lurkóknak és holnap születendőeknek:
    ELITE ZX Spectrumon before özönvíz:)

Amiket meg mostanában olvasgatok írásokat -főleg te "tolladból"- tovább erősítik bennem az érzést, hogy nem kell nekem az a patchelgetés. Én szórakozni/játszani akarok nem pedig görcsölni/szenvedni. Tehát nekem nem pálya, hogy a mérnökből durván visszavesznek, hogy a pajzs regeneráló drónok lelőhetőek, hogy az űrsünök azonnal lőnek ha illegális cucc van a hajómon stb.

Persze bukni fogok egy rakás jó dolgot, de azért azt tudni kell, hogy nem valószínű, hogy én építeni fogok 23. hajógyárat, 42. vasöntödét, 63. drón gyárat stb. Szóval messze nem vagyok annyira HC X-es, mint itt ti hárman:)

Nagyjából ilyesmik motiválják a frissítés ellenességemet az X-el kapcsolatban:)

Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2014.11.18. 14:34:16