hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4614
    Nem akartam pánikot kelteni (De igen! ) Csak szóltam időben, hogy óvatosan!

Levelezek az egóval. (pont erre volt szükségem, hogy angolul kommunikáljak, írásban, fontos dolgokról értekezve!)
    Most, hogy visszakérdeztek pár dologra, elég furcsának hat az eset:
    Ádámtól-Évától
    Úgy kezdődött, hogy vártam mi lesz a hibákkal, amik a 3.0 béta 2-ben keletkeztek. Jött is a javítás a béta 3-ban. Hurrá!
    Játszogattam néhány órát, befejeztem a kohót MátéSzalkán.
    Majd felfedeztem, hogy a Titusz építő mod feleslegessé vált. Levettem. Ez ugyebár újratöltéssel jár!
    Ezután építtetni akartam egy új Sucellust a RoC hajógyárral, de bele se nagyon kezdett mert hiánycikk volt a mikrocsip. Elküldtem érte egy hajót. De, hogy ne tétlenkedjek belekezdtem egy építkezésbe GőzPára mellett az ÜresŰrben. Itt hagytam abba a játékot péntek este egy automatikus és egy gyors mentéssel. (fő a biztonság!)
    Szombat reggel, mikor indítanám.. Kakukk! (X akta)

Na és mit kérdezett tőlem Roger az egótól?:

A few questions - during the time you played that evening,
    - Did you start building a station?
    - Did you upgrade a station?
    - Did you uninstall/install/update any extensions/mods ?

Épp csak az a kérdés hiányzik, hogy:
    - Véletlenül nem akartam építtetni egy hadihajót?

Megjegyzem ma építtetem egy új fajta Sucellus-t. Reménytelen egy hajó. Illetve a hajó nem lenne rossz, ha külön mesterséges intelligenciát is írnak hozzá. Mivel ugyan úgy harcol, mint többi hajó az Esztelenül Nagy Ágyúját képtelen használni. (Mert nem fordul szembe az ellenséggel!!!)

Roger ma kifejezetten hatékony. Mielőtt ezt a hsz.-t elkezdtem írni, küldtem el a válaszaimat. Erre ezt csipogta most a postaláda:

I don't know why it would load in the evening, but the exact same save wouldn't load in the morning, however it's definately related to (removed) mods.
    The next beta should be able to load those savegames without crashing, by ignoring those objects added by mods which can't be found anymore without those mods.