Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4607 Kapaszkodjatok meg, mert ez fájni fog! De minimum megfekszetek! Én sírtam a röhögéstől!
Mehet?
HARCI LEPTON !!!!
Belenyúltak még egy-két hajóba. Meghallották Viku sirámát. Egyre több hajót szereltek fel JET-LR-el. Pöllö, az új Sukellust (arra már nem futotta, hogy drónokat is lehessen rá telepíteni.) És Kizárólag a RoC gyárban lehet rendelni (sajátban nem)!
Hivatalosan is gyártható a Titusz. Le is veszem a módosítást, mert zavar, hogy mindenből kettő van a listában (Styrvok, Stormvok, Titusz)
Vannak megszorítások is:
A pajzs erősítő drónok ezentúl kirepülnek. De ha eddig is ezt tették, akkor innentől le is lőhetőek! Kapásból buktam kettőt egy Titusz szerző utamon. Majdnem meg is ütöttem a bokám!
Minden nyűgömet javították, Még a show skill is működik megint. Nyomhatod Imre!
Akár rakétákat is vásárolhatok! Pedig ez a mentésben rommá pakolt Borz miatt eddig lehetetlen volt! (Pofátlan módon el is adtam szerencsétlen kereskedőnek úgy kb 3000 novát :-)
Pénzek megint jobban jönnek. Küldetések is jobban fizetnek.
Biztos kifelejtettem néhány dolgot, de majd tolom.
ÁÁÁÁÁÁ Ez a másik, amin beszarsz!:
Kóricál a CV!!!
Bővítettem a kohót... Épp menni akartam vissza a cv-jéhez, de nem volt a helyén!
"Hülye vagy? Még csak ellenség sem volt a zónában..."
Odébb ment.
Mondok akkor húzzá' fel még három sódertartályt! Erre elkezd bóklászni!
"Mondom, hogy hülye vagy! Hova mész?"
Beállt az építendő tartályok alá, hogy a hegesztőknek ne kelljen annyit szaladgálni!?!?! Szerinted?