Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4561 Én azt vettem észre, hogy amíg mi a highway-ben bandukolunk, addig az idő "gyorsabban" megy.Nekem a legtöbb szállítási/bepakolási üzenet akkor jön, ha éppen utazok benne vagy valami hajóm visz,
A shipyard hál' Istennek azon kívül, amit írtam, működik, gyárt is, szerintem most már ugyanannyi idő alatt.Mielőtt hajót elkezdtem benne építeni, pakoltam Construction Drone-t, mint sajátot, azaz Equip Drones paranccsal.Lásd lejjebb, ahol a CV-re elfeledtem, majd kb. tízszer annyi ideig építette, mint normál esetben.
Örülök, hogy sikerült kijavítanod, ja most nekem is elfagyott taxizás közben :)
Újra ismétlem magam, ne legyél egy szektorban saját Xenon I-vel, amikor az kapun halad át, mert kritikusra lassul.
Ami nálam most baromi lassú még, az a kék highway Blurred Reflection és Sable Vortex között, de csak ha a Vortexből jövök, odafelé nem.Belépek és 2-3 fps-sel megy...aztán ha várok türelmesen 5-6 percet és közben kétszer is tudtára adom a windows-nak, hogy ne kapcsolja be a képernyőkímélőt. akkor felgyorsul...
Most Alpha Quadrant-ba raktam az Argnu Stockyardot, mellé megy még egy Staples Farmery, mert így lesz meg a körforgás.Ettől a plusz egy állomástól, már darabosabban fut a játék...még mindig a régi procin tolom, de már nagyon erős a szándék a cserére.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.04. 21:57:26