hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Szép napot. Meg is épült az első űrállomásom a legbelső Xenon rendszerben.Hát mit mondjak, pont az, amire számítottam.Vad, ellenséges, sok Xenon, nagy csaták, sok halott.
    Egyszer már előkészítettem a terepet, de azért még így is volt még egy I és két K. Gyakorlatilag elküldtem a CV-t építkezni, addig mi a hadihajókkal feltartottuk az ellenséget.
    Olyan csata volt, mint az épülő Halálcsillag mellett, kár hogy olyat nem lehet építeni
    Ha sokat akartok harcolni, ide jöjjetek, az összes szektor tele van Xenonnal, sokkal több, mint korábban.A bátrak (hülyék) építkezhetnek itt, mint én is.Bolond az, ki fövenyre építkezik, de pont ez az izgalmas.Nem az állandó nyugalom és béke, hogy semmi nem történik, de akkor minek az a sok fegyver az állomáson? Itt aztán lesz mit lőni.Tetszik, határozottan.
    Mindjárt küldök is vagy 20-30 vadászt, pár kis teherhajót és mehet az üzlet.
    Shattered Singularity-ben mindent lehet bányászni, van gáz, érc, szilícium,jég, amit akar az ember.Már fejben össze is állt a következő gyár: egy Construction Shop lesz, mert az Omicronos társa már megvan, legyen egy Albionos is.Aztán még egy kajagyár Alfa Kvadránsba, egy-két technológiai Sable Vortex-be...nyamm, közben pedig ontom ki a hajókat a gyáraimból.Majd ha végleg megunom, elpusztítom valamelyik vállalatot és gonosz mosollyal hátradőlök székemben.
    Van ide is pár képem, de most lusta leszek feltölteni, majd később.

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.10.29. 15:39:12