hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Fú, gyönyörűen épülök, szépülök, ennyi megrendelésem még sosem volt.De nem csak a saját hajógyáraim rendelnek, hanem mindenki.
    Nem is tudom, mikor adtam el utoljára egyszerre 70 db PlasmaJet-et, meg 130 db Hailstorm-ot...
    Jelenleg a URV rendelések a saját hajógyáron kívül úgy 2000 darab típusonként! Mondani sem kell, hogy épül mellé az ipar, csak minden fogyóban, márpedig venni nem veszek semmit a többiektől, ha nem muszáj.
    Kivéve a Silicon Wafer, ami fogy mint az állat, s csak 2-3 gyáram van,ami előállítja.A korábban elfoglalt 16 Xenon I-ből már csak 4-5 van, ami áll, a többi befogva melóra, de szerzek még egy Tituszt, mert az I-k néhány állomáshoz képtelenek normálisan bedokkolni a méretük miatt.
    Megépült tegnap a URV BTO Line is, ez csak drónt fog gyártani, az alkatrészeit nem.Már töltöm is fel és bővítem is közben.

A hajógyárak kifogástalanul működnek, hibát nem tapasztaltam bennük.Javítanak, felszerelnek, gyártanak.Mintha kicsit lassabban, de tökéletesen legyártják a megrendelt hajót.Aztán persze lehet, hogy csak nekem lassú, mert az első mindjárt egy Lyramekron volt, amit kértem, az pedig nem egy kis hajó.
    Kicsit iparosítok, aztán jöhetnek a "kicsi" hajógyárak.Az állomásokhoz rendelt kicsi teherhajók is szépen teszik a dolgukat, mennek vásárolni, ha van lóvé a főnöknél.
    Végre működőképes minden!Isten tartsa meg jó szokásukat, most el ne ba*ák, amikor végre minden megy.