hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Jó reggelt!

Köszönöm, felkészültem, szállítom is ezerrel a dolgokat.Az csak egy korai állapot volt, azóta az Omicronos kész, még egy "L Ship Cradle" kell hozzá, de közben belekezdtem egy Lyramekron építésébe is, működik.A másik, az Albionos nagy hajógyár alapjainak építését szerintem most fogja befejezni.
    Én minden építkezés előtt az összes építőanyagból bevásároltatom a CV-t.Szigorúan csak saját gyáramból veszi, addig töltöm, hogy a gyár alapjait+1-2 modult fel tudjon építeni anélkül, hogy további anyagokat kérjen.
    A pénz nem probléma, mert úgyis visszajön, mivel mindent magamtól adok-veszek, ergo csak "papíron" fogy a lóvé.A drónok miatt aggódtam csak, hogy eddig nem kért egyet sem.Fegyvert, hajóalkatrész már bőven viszek.
    Hát a Xenon I kereskedésre...szóval nem rossz, de méret miatt elég idétlen ahogy dokkol, s emiatt néha lassú a ki-be pakolás.Jó, tudom, senkinek esze ágában nem volt hogy ez teherhajó, sőt, hogy el is foglalható.

A Sky Meadows-ról meg csak annyit, hogy véletlen volt, +30-as vagyok az Argonokkal, csak véletlenül lőttem bele, amikor egy Xenon küldetést hajtottam végre nekik.Csak nagyon nehéz 25+ hajónak egyszerre kiadni a "tüzet szüntess!" parancsot...így aztán szétlőttük egymást én meg csináltam harci képeket, de aztán visszatöltöttem.
    Újra értelmet nyert a játék.Minden visszatöltésnél kell rakéta legalább 6 helyre, a drónokból sem elég (építek is még egy dróngyárat majd), szóval végre működik minden.Most péppé játszom magam megint.

István!A vonatos miatt ne aggódj, nálam is olyan, épp most adtak ki valami hatalmas performance frissítést, csak nem akarom ezt a topicot terhelni.Ha akarod, akkor segítek, van egy csomó új modellem meg ilyenek.