Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4507 Végre eljutottam odáig, hogy elkezdjem építeni saját hajógyáramat.Most éppen az anyagokat vásárolom be saját magamnál, aztán megkezdem Maelstrom-ban az Omicron Shipyard építését, persze először a nagyot, aztán a kicsiből is rakok egyet.Közben lehet, hogy megszerzem a 17-es számú I-t is...
Na, rájöttem, a hajó akkor kereskedik "önmagával", ha nincs rajta Cargolifter Drone. Ugyanis a tizenhat Xenon I-ből, asszem csak 2-3 ra raktam, a többit elfelejtettem, majd mikor elkezdtem kereskedésre használni őket rájöttem, hogy egyrészt lassú a pakolás, másrészt elkezdett az egyik önmagával kereskedni, ami egy kitörölhetetlen hiba, csak xml szerkesztéssel oldható meg.
Nálam szépen megy a biznisz, kábé 2,5 milliárdom van.Ahogy nézem, játék közben is lehet a nehézségi szintet állítani, viszont nem találom az egyszerű, nem animált menü beállítását, ami érdekes, mert a másik gépemen meg működik.
A Diplomatic Aid meg egy küldetéscsoport, végre egy kicsit több lett a játék.Én még pár dologgal tudnám a hangulatot fokozni.
Mint a Freespace-ben, jó lenne csata közben kiáltás a hajóimról, hogy erre vigyázzak vagy arra, harci kiáltás, stb,,,