hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    A hajómozgás valóban érdekes, de ezt is inkább elrontották, mert volt idő, amikor teljesen jó volt.Nekem tetszik, ahogy mozognak, ahogy ki-be pakolnak a kicsiny drónok, látszik ahogy javítgatják a hajót a dokkban, stb.Emlékezzünk vissza a korábbi részekre:
    egy gyár,egy termék.Személyzet nélküli állomások és hajók, élettelen környezet.Nem láttuk, hogyan készülnek a termékek.
    Nekem a belső hiányzik.Sétálni egy hajón, egy állomáson...emlékszel amigáról az Alien Breed-re?Régi klasszikus.Ott egy űrállomáson kellett sétálni, ami kívülről nem látszott nagynak, de belülről hatalmas volt.Mekkora ötlet lenne itt körbesétálni egy gyárat, miközben persze ugyanúgy megy a játék, tehát az idő nem áll meg.Hiányzik az élet az állomásokról, meg a hajókról.
    Vagy az Alien sorozat űrhajói, sorolhatnám még.Iszonyatosan jó, mindent verő játékot lehetett volna ebből csinálni és ha komolyan gondolnák, lehetne is, nincs semmi sem elveszve.
    Nekem kellenének az ilyenek.Olyan szinten szárnyalnak a gondolataim, hogy bőven tudnék ötletet adni nekik.Nálam fájó pont, hogy 3D modellezésben nem vagyok otthon, pedig egy időben autodidakta módon tanultam is, illetve foglalkoztam vele.Irigylem azon embereket, akik ebben otthon vannak.
    Persze kell automatizáltság is, de igazándiból az a játék benne, hogy manuálisan kell egy csomó mindent végrehajtanunk.
    Tudom, hogy mindezt én már többször hangoztattam itt, de elképesztő dolgokat lehetne csinálni.