Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4452 Tudom, pedig már annyiszor megfogadtam, hogy nem csinálom ezt, de sajna belekényszerítenek mindennel, s még mindig jobb 5-6 évente egyszer kiadni egy nagyobb összeget, mint évente tízezreket a cserére-fejlesztésre áldozni.Ez számomra logikailag így jó.
Nem fogom megvenni az 58xx sorozatú Intel Coreokat, mert félek úgy járnék vele, mint ezzel a 1156-os I5-750-nel.
Ez a foglalat és chipset egy ugródeszka volt, de két év alatt el is tűnt...nem szeretnék úgy járni az újjal sem, ezért maradok a látszólag már bevált 1150 és Z97 chipsetnél.
Más.A Gangrénás javítást én is olvastam, végre azt is kijavítják.Mellesleg nem nagy durranás az a hajó, de legalább különbözik a többitől.
Az X3 meg nem elavult volt ,hanem már mindenki péppé-rommá játszotta magát vele és nem tudtak/tudnak mit kitalálni hozzá. A Rebirth-ben új játékmenet van, amit nehezen, de lenyeltünk.Itt van még mit fejleszteni, főleg, hogy jóval többet ígértek, mint ami megvalósult.A köztes időt felhasználták javításra és bővítésre.
Valljuk be, grafikailag szebb valamivel az X3-nál.A szektorok lehetnének még misztikusabbak vagy szebbek, de az objektumok gyönyörűek kívülről.