Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pedig a patch-el az öreglányokat is legyengítették, pár napja egyik öreganyám egy K-val szenvedett (!!!), a Xenon simán lehámozta a pajzsát.
Azt hittem mehetek temetésre, de a végére összeszedte magát és lenullázta a gépet, utána azért el kellett küldenem egy olcsó javításra.
Valamelyik nap szó volt a skill-ekről, ahogy tapasztaltam némi hatás érezhető, egyetlen K-m van egy gyárhoz rendelve, de tuti ez a legagresszívabb hajóm az összes között. A legénység mondhatni full képességekkel rendelkezik, a gyártól több tíz kilométerrel messzebb is nekimegy az ellenségnek. Van olyan nagy batárom (a legtöbb ilyen) amelyik két-három km-re levő ellenséges vadászok mellett simán elrepül, mintha vak lenne. A legénységet mindig "vakon" toborzom, nem használom a skill módot, és nem beszélgetek fél órát azért, hogy találjak egy kiemelkedő képességekkel rendelkező egyént. A vásárolt hajókhoz járó "gyári kapitányok" a legsilányabbak, skill csillagaik a béka hátsója alatt sincsenek.
Viszont a vadászokban kellemesen csalódtam, "foggal körömmel" küzdenek, mindegy milyen nagy erőfölénnyel rendelkezik az ellenség.