hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4412
    Újabb tények: Független kereskedők (saját) továbbiakban KUFÁROK nem használják el a gázolajat, csak kamuból tankoltak. De ami fontosabb, és ez már Viku figyelmét is felkeltheti, hogy a szemem láttára képes volt az egyik a Síptek gyáramból vásárolni 350 fúziós reaktort, (csak azért nem többet, mert előtte belakmározott Bofuból) majd eladni a RoC hajógyárnak! Ergo megoldás lehet az árumozgatásra! Nálam mindenesetre megér egy hatalmas pirospöttyöt (Rókát, boszorkányt, pillangót, csillagos ötöst ami kilóg a naplóból!)
    Másik. Megint belefutottam a teherhajó védelmi pozícióba történő beosztásba. Látom is a hibát, csak nem tudom hogyan lehetne orvosolni. A KAPCSOLÓ A ROSSZ! Az új megacellámban van egy női gazdig. és egy férfi defoff. Hiába nyomom a nőnek a hajót a férfi jelentkezik be, hogy kösz a hajót ... Csak az a fura, hogy az első gázbányász hajót simán bevette. Dolgozik is rendesen. a közvetlen utána ajándékozottat már a defoff kapta. ??????? Nincs felcserélve. Fordítva simán megy minden. Minden verziót kipróbáltam.

Szereztem "Ismeretlen Árut"! A lázadó állomás dobja, csak előtte gondosan szét kell lőni, vagy hekkelni.