hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Használom, és tökéletesen megy, mindegy hol vagy állhatsz a tetején is.
    Fontos, amikor berakunk squad-ba egy hajót az követni fog, csak úgy működik ha előbb szállít valami árut, akkor az utolsó ki-be rakodási hely után lehorgonyoz.

Gondolom az alap menühöz lehet hozzáadni újakat ill. bővíteni (trade, drone, crew, scan).

Nálam is van tétlen hajó a gyáraknál, már nem piszkálom a lelkivilágukat, úgy is azt csinálják amit jónak látnak. Nekem főként a bányászok pihennek, egy idő után újra elmennek fúrni. A gyár készleteitől függően van ez a pihenő.

Építésnél észrevettem ha a mikulás felirat virít, nem kell elszáguldani, várni kell egy kicsit (min. egy perc), és szabad lesz a pálya, lehet tömni áruval a CV-t.
    A másik, a megjelenés óta van ez a jelenség, a saját hajóim gyorsabban szállítanak, pakolják ki-be az árut, ha nem az adott zónában vagyok.
    Tudom mindig így volt, önmagában ez így kevés, de ha éppen akciózók (harcolok, lövöldözök) valahol máshol, olyan érzés mintha felgyorsulna az idő a kereskedő hajóknak, mindent gyorsabban csinálnak. Akkor feltűnő ha egyszerre sok hajónak adtam ki áruszállítási utasítást, a junosztyon egymás szavába vágva közlik a tranzakció elvégzését.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.09.21. 17:30:35