hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    IKEA-ban lehet kapni ilyen ocso fotelt.
    Gondolom fejleszteni fogják a módot, nagyon gyerekcipőben jár még.

Az az érzésem kicsit átestünk a ló túloldalára, a kereskedelem szempontjából, eddig a kerítés is kolbászból volt, most elfogyott a gyulai.
    Patch előtt: túltermelés, bőséges kínálat, alacsony árak. Patch után: akad áru, de vadászni kell, magasabb ár.
    Azt az arany középutat kéne kitaposni, mindez az AI-ra értendő.
    Majdnem önellátó vagyok, két argonos cucc hiányzik a repertoáromból, Glaring Truth-ot teljesen beépítettem, Molten Archon-ban két hely van üresen. Lebontottam az albán trade stationt, helyette Argon hajógyár épül, csak a helyet foglalta, hangyafasznyi raktárkapacitása volt, 11 személyes Icuka flottámba több áru fér. A xenon módra is ráfér majd a végleges patch után egy vérfrissítés (addig nem használom áruszállításra nagy-muterékat, hajlamosak "lefagyni" kereskedéskor, és csak várnak...), a faster is úgy tűnik mintha nem működne.
    A Nudung-ot (kis bányászhajó lett) megjavították, az autobahn-on viszont néha kilöknek az AI hajók (eddig nem tudtak), építés hol megy rendesen, hol ki kell menni a zónából, ha távolból másik zónából szextelefonálunk a luvnyáknak akkor simán megy a dolog.
    A kis hajók eddig tökéletesen dolgoznak, repkednek, jó néha hirtelen a semmiből ott terem egy állomás, és lecsókolják, de ilyen a batárokkal is előfordul (gyakran). A NAVIGÁCIÓ ahogy most van egy kalap sz@r , jobban összetörnék egymást az ütközések miatt, mint harcban, ha sérülnének. Az is magas nekem, hogy egy kocc miatt lemegy az egész pajzs, pl: Arawn vs Gigurum, Aranka pajzsa ami több százszorosa a mini dodzsemnek a béka sejhaja alatt nullára esik, ahogy a Gigurumé is. Valahogy úgy kéne megcsinálni, amikor egy vak légy nekirepül egy tehénnek, a tehén max a farkát lengeti, a légy meg "agy"rázkódást szenved. Láttam egy csúnya esetet, sajna a mozgóképrögzítő nem volt aktiválva, boost-al száguldott be a zónába egyik tepsim, egyenesen az őrjáratozó K-ba csapódott, (volna, biztos gumiból van) vagyis visszapattant róla de olyan "elképzelhetetlen sebességgel" (űrgolyhók), hogy kirepült (pattant) a zónából.