Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4310 Érdekes. Mármint érdekes, hogy kettőöt bétával rég elfeledett hibák bukkannak fel újra. Nálam a párbeszéd ablak random hülyül be. Nem csak kishajót nem tudok venni sehol, de néha a bolhapiacnál, vagy csak simán hajó paraméterei közt vérzik el.
Hajtómű pajzs probléma a Titusznál is jelentkezett. Valahogy összeadódik a hajó pajzsával. Arra következtettem, hogy a piszkált hajóknál állhat fenn. Titusz hajtómű módosítás által érintett bal motor a kritikus pont.
Olyat is tapasztaltam, (még nem fejtettem meg mi a bűnös) hogy építkezésnél két hajó nem tudja eldönteni melyik pakoljon ki és előre hátra csoszognak-piruetteznek. Ha jelen vagyok, ha nem. Megoldás egyelőre, hogy elvinni onnan az egyiket, hátha a másik ráébred a dolgára.
Építkezések nagyjából rendre lezajlottak. Se hiszti, se malőrök. Egyszer volt "hajó az útban"
Olvastam valami külföldi fórumon, vagy módosítással kapcsolatban, amit már én is pedzegettem, hogy a gyárak a hajókon lévő árukat nem igazán tudják kezelni. Már stabilizálódni látszik a helyzet. A függőkertem olyan hajót kapott, amin maradt 3 v launcher. Később egy építkezésen eladott belőlük, pedig baromira nem a profilja.
Talán ezért ugrott meg a bevétel.
Ránéztem a kurrens gyárakra, például a közel félmilliárdot hozó fegyvergyárra és nem nagyon megy a termelés. Egy részleg gyárt valamit. Ergo, nem volt raktársöprés!
Abból a baromi hosszú listából, amit a kettőöt hozott nem sokat tapasztalok.