X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dimre
Na még egy kép, ilyen messzirõl és agresszívan eddig nem másztak rá az emberre a Xenonok.

X universe Home, sweet home

dimre
Ha új játékot kezdesz, modok nélkül, akkor kb. a hibák fele !!!nem jelentkezik!!!
Nálam sok minden mûködik ami Kisvikunál nem (zsoldosként új játékot kezdtem, nincs semmi mod aktiválva).
A régi mentésem nálam is bekavar rendesen.
Nehéz egy olyan játékhoz modokat csinálni ami önmagában egy bughalmaz.

Nagyon impresszívek ezek a képek 😊 Már-már kedvet kapok a játék elkezdéséhez, erre kicsit lejjebb görgetek és ott a hibalista 😞

Mind1 legfeljebb három év múlva már amúgy is olyan gépem lesz, hogy röccenés nélkül megy majd ez is full grafon 😄

dimre
Meglátogattam a nagymamát. "L"

Nem 2mm lemezbõl van, tekintélyes a mérete is, kb. tízszer akkora mint egy "K"

A "K" papírvékony hozzá képest

Enyém lesz! Ójesz. Enyém lesz.

Ha még a "Mamának" is lenne leszálló dokkja...!?! :-)
dimre
Megpróbálom még a Xenon nagymutert becserkészni, legalább a nevét tudjam meg mielõtt sz@rrá lõ.

dimre
Argon szülemények.
Íme nagy tesó: "Fulmekron"

Aranka fegyverarzenálja piskóta ehhez képest

És van egy kis öcsikéje is: "Olmekron"

Itt is van mivel galambokra lövöldözni

Valóban szépen teleszórták!
Mindegy. Ma már úgy sem nyúlok hozzá. "Holnapra meg lehet, hogy kijavítják."

Billentyûzet-egér hibával még sosem találkoztam.

A Vakulj paraszt effektus sajnos tény!
Az Egosoft support fórumban hemzsegnek az új bejegyzések hibákról...

Érdemes ránézni.
Na,na,na!Annyira azért ne örülj elõre!

Nézzük a gyermek betegségeket:

- Továbbra sem mûködik a fegyvergyártás
- Továbbra is bekéri némelyik állomáshoz újra az anyagokat
- Továbbra is rosszul jelzi ki a Trade menüben az állomásom nyersanyag szintjét (pl 500 db-ot jelez, a valós készlet pedig 15000)
- Továbbra sem jelzi ki az építõanyagokat a Trade menüben, addig amíg személyesen meg nem nézed a CV-t.
- Továbbra is kifagy, gondolkodás nélkül, van hogy hibajelzéssel, van hogy nélküle.
- Valamit gyorsult, de nem sokat.
- A kereskedelem úgy tûnt, hogy megjavult, pedig nem,francokat.
- Továbbra is lefagyasztja a billentyût, ha a menükben bóklászol.
- Van hogy a fegyver is akadozva lõ harc közben (mi az, számol közben??)
- A Take me to... parancs nem mûködik, helyette van beépített Move to sector, az igen.

Egyelõre ennyi...
Mi hõköm?
Elmegyek egy hétre nyaralni, és szétfabrikálnak mindent?

A plot is megy, vagy félreolvastam valamit?

Ezek szerint szedhetem ki a fülke és az MCE mod-t?!

Dimre! az a "H" formájú hajó melyik frakcióé, és hol találom? Azonnali einstand érzés kerített hatalmába!

Ma még kicsit el vagyok zsibbadva az "SK" csapolt árpaszörptõl és a vízbõl a tepsin keresztül a gyomromba (egy óra alatt (másfél-kettõ. Kicsit állnia is kellett a sóban)) süllõtõl, de holnap még szabad vagyok. Adok én nekik kettõpontnullát! Fõleg, ha a cellagyáram továbbra is b*szik mûködni!
dimre
Újdonság van, "claim"-oltam egy vadászt, röpke fél év alatt ez a második. Örülhetnék neki, de még mindig nincs lehetõség sem venni sem javítani kis hajókat (szakállam kinõ mire pótolni fogják e hiányt).
Viszont a menü, a toborzás, a vásárlás kereskedelem nagyon jó, gyorsan lehet böngészni (köszönhetõ MadJoker NESA modjának, biztos nem kapott érte semmi elismerést Egosoft-tól).
A junosztyról viszont eltûntek az információk (új játékot kezdtem zsoldosként, lehetséges hogy csak plotban és free-ben mûködik ?), csak a térkép, és a kijelölt objektum neve jelenik meg. Kipróbáltam más cockpit-ekkel eredménytelenül.
A menüben ki lehet kapcsolni az oldalsó monitort, így forgás nélkül informálódhatunk, bal felsõ sarokban kényelmesen elolvashatjuk a kívánt infót.
Elsõ foglalásom zsoldosként (Balor és a vadász).

Ezt a cifra nagy tepsit (a nevét még tanulnom kell) viszont nem sikerült, túl közel volt egy station-höz, onnan és más hajóktól is kapott rendesen.

dartonite
Igazatok van,de ajandek volt szoval en csak megmutattam hol tudjak beszerezni azonnal.Raadasul az 576-tol sosem vennek semmit,kocsog egy tarsasag.
Az otleteket koszonom,a jatek egyelore nagyon tetszik 😊
No, vannak még újdonságok a játékban, szerintem inkább a könyvbe fogom beleírni.A foglalás nehezebb lett, most próbáltam, de nem sikerült, mert valamelyik hajóm szétlõtte, ráadásul elõtte meg is adta magát nekem, tehát még a Board parancsot sem tudtam kiadni 😊

Sajnos hibák is vannak.Meghal a billentyû vagy az egér kihagy, fõként harc közben (mondani sem kell, nem hardver hiba)

A patch jó tett az építkezésnek, ám az alábbi látvány fogadott ismét:

Már megint hiányzik az állomás része, persze valamit épít, de ez így fog kinézni attól tartok.

Itt a pont.Jajj basszus...gondolom 50 euróért veszed...nem is értem miért annyiért adják ott, mikor itthon 3000.-ért megkapod.
Teszkóban is megveheted 3 rugóért, meg van még pár hely.
dimre
Itt olcsóbb lett volna. A cdgalaxisban három pénzért adták egy hónapja, gondolom "megszabadultak" az összestõl ami raktáron volt, mert nincs a listájukon.

dartonite
Behuztam a steam-en learazva.Meg igy sem olcso,de ha csak fele annyi oromom lesz benne mint az elozo reszekben akkor mar megerte😊
Eddig tetszik,bar a tutorialja eleg...fapados.
No, jó estét.Immár több órát eltöltöttem a kettõpontnullával...
Meg kell hogy mondjam, dicséretes,amit mûveltek, de most megint azért írok, mert lefagyott.

Hát igen, a régi betegségei még megvannak.Persze, lehet, hogy már az én gépem sz*r, kéne új proci...hmm hamarosan megjelenik az Intel 5. generációs 8 magos procija...na jó viccelek, nem kell olyan drága.

Szóval a poént nem akarom lelõni, no meg nem akarom kétszer ugyanazt leírni,mert úgy néz ki, könyvemben bizony jó pár dolgot ki kell javítanom ,de pár dolgot hozzáteszek még korábbi felsorolásomhoz.

- A nagy hajók kaptak pajzsot.Ezt ugyan nem jelzi a hajóinfóban, de látszik fizikailag is látszik és van is.Hogy mekkora?Nem tudom
- A harcok sokkal keményebbek lettek, errõl korábban kiadtak egy hivatalos Rebalancing Mod-ot, ez most be van építve.Jobban sérülünk, agresszívebb mindenki, sokkal több és gyakoribb ellenfél van.Végre! Ölni, bombajó! <#vigyor>
- A highway-ek mûködése jelentõsen megváltozott, ehhez szerintem nem kellet volna hozzányúlni, de így sem rossz. Kicsit a Freelancer-re emlékeztet.El kell feledni a 3x3-as csöveket, az egeret azonnal engedjük el, ahogy belépünk, mert kidob a sztrádáról...úgy tûnik mégis duplán fogom írni..mindegy ismétlés a tudás atyja 😊
- A menük villámgyorsak, bekerült jó pár új menüpont pl a távoli beszélgetés (á la Never Enter Station Again Mod)
- Van támadás parancs, de kevesebb a navigációs, a Take me to... nálam nem megy, de a Move to sector igen.
- A karakterek sokkal szebbek, választékosabban beszélnek és új hangok-szövegek, dumák vannak
- A kereskedelem egy picit megugrott ahogy nézem, legalábbis el tudtam már adni fegyvert is, igaz a fegyvergyár továbbra sem megy, de majd tolom még és meglátom.
- Hajókat folyamatosan gyártanak a hajógyárak
- Sok Albion állomás folyamatos támadás alatt van
- Még mélyebb és részletesebb info az állomásokról,rakterükrõl,stb
- Új rakéták vásárolhatók
- Új fegyvereket egyelõre nem találtam
- ÚJ COCKPIT! Vehetõ a Mechanic-nál 4 fajta, jobban is lehet kilátni
- Külsõ nézetet nem találtam még mindig
- Stabilabb szállítás-kereskedelem, a nagy hajók stabilan követnek, agresszívebbek, de nekem rohadtul hiányzik az MCE, hiába a beépített támadás parancs.
- Szebb grafika, jobb grafikus effektek
- Lekopogom az építkezés zökkenõmentes...de további tesztek kellenek
- Én még új beszerezhetõ hajókat nem találtam, de körülnézek.

Most ezek jutottak eszembe, majd folytatom.
NA, VÉGRE !
Bátran merem ajánlani én is a 2.0 verziót. Immáron harmadszor futok neki és úgy látom,hogy a korábbi szarvashibákat kijavították. Teljesen újraékeztem mindent, a mentéseket is veszni hagytam mert az 1.3 verziónál már korábban megszívtam rendesen. Jelenleg egy-két apró modot leszámítva használom az x rebitet, korábban sokkal több cuccal kellett kiegészítenem.
Summázva, végre mûködik,játszható a játék! ( legalább is eddig )

Ui: Kedves egosoft nem lett volna jobb, ha mindjárt így adjátok ki ?
Szerintem érdemes belevágni.Az apró nem mûködõ dolgokat úgyis kábé a 200-300. óránál veszed csak észre 😊
Késõbb többet is tudok mondani, milyen a "kettõpontnullás" változat.
dartonite
Ez engem is erdekelne,gondolkodom hogy belevagok valamelyik X univerzumba ismet de nem tudom eldonteni hogy az Albion Prelude legyen,vagy most mar erdemes ezzel a jatekkal is foglalkozni.
Törölt felhasználó
Aki megjelenéskor 20 perc után sírva fakadt ezen a pre-early-access állapotú valamin, annak érdemes mostmár belevágni?
Jó reggelt!

Na, eddig 3 percet játszottam az új verzióval.
A fegyvergyár továbbra sem mûködik...magyarán ez nem fért bele a javításba.

3 perces észrevételek:

- A karaktereknek végre nem az a torz transzi nyugger fejük van.
- VAN ATTACK parancs a hajóinkhoz, még nem próbáltam.
- Részletesebb leírást kapunk a célpontról
- Új fõmenü van, más zenével
- A belsõ menük sokkal gyorsabbak.
- Úgy tûnik, hogy a telepített modok nem mûködnek, legalábbis az MCE nem megy.
- Szebbek a hajtómûeffektek, a hajók új külsõt/jobb grafikai megjelenítést kaptak.
Majd késõbb folytatom a tesztelést, "sajna" pénzt is kell keresni 😊, meg a leírást is folytatnom kell.
dimre
A tények, leamortizáltam egy K-t, egyik tarhonyám segített, a módszer érdekes volt, vagyis bugos. Taranisom squadban volt velem, jött utánam rendesen, amire kilövöldöztem a kis gépeket a K mellöl oda is ért. De nem akárhogyan utánégetõvel körözgetett piruettezett mint egy balerina, közben adta az áldást a gépnek. Már régi hibának számít, legalábbis nálam az utánégetõ beragadása, eddig megálltak és várták az inputot, közben leolvadt a hajó hátulja. Most már legalább cselekednek, az, hogy squadban külön noszogatás nélkül nekiront egy ellenségnek már nagy fejlõdés a szememben.

Most elõször le vagyok maradva.Sajna mingyá' éjfél, úgyhogy letöltöm a patchet aztán majd a munkahelyemen tolom 😊)
De inkább folytatom az írást, erre meg vissza kell kattannom, mert 2 hete nem toltam és az a 800 óra vele, már azt sem tudom, mit kell csinálni.<#vigyor>
1st day vettem de csak épphogy ránéztem
most hogy kijött a 2.0 megvárom azért mit mondtok, mert ilyenkor szokott az lenni hogy megint elbasznak mindent 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dimre
Nem tudom mikor játszottál vele utoljára, ha kiadáskor, akkor érdemes belevágni, ég és föld a különbség a kiadás óta.
Szapulom rendesen, de azért már kipofozták rendesen, engem a sok beleölt idõ bosszant, a sok csalódás, már csak a tényeknek hiszek.
Az imént belenéztem megint, hát vannak csodák pl. Xenonéknál a destroyernek (K) lett egy mamája, elvállaltam a kiiktatását. Közelébe se jutottam.
Régebben egy K-t körberepülhettél volna akárhányszor, most már meggondolandó, fél perc alatt szétszed ha nem figyelsz.
A kép alján a "pici" K felül a mamája. <#eplus2> Barátságos népség.

megvárom ti szakik mit mondot a 2.0ról, ha jó nekikezdek

dimre
A vak is ezt mondta. <#smile>
A trailer hangulatos, kedvem lett megint játszani, de annyit bosszankodtam (bosszankodtunk) már a hibákon, hogy a játékkal kapcsolatos hitem, reményem szertefoszlott.
Bár sokat fejlõdött e bughalmaz, "alapvetõ" dolgok még mindig hiányoznak, a grafikát csiszolhatják ítéletnapig, lehet olyan fényes mint Salamon töke, ezzel nem lesz teljes értékû a játék. Ahogy látom inkább a parasztvakításra hajtanak és nem a hiányok pótlására, a sok új funkció, még több hibát generál.

Na, ez jól hangzik.Meglátjuk.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

<#eljen>

Látom, kicsit alábbhagyott az írogatás ,ezért tájékoztatok mindenkit, hogy haladok a leírással, csak a sok szerkesztés és fordítás idõm nagy részét elveszi, de szép lesz, ígérem. 😊
Mivel nem játszom vele kb május 10-e óta, ezért most inkább a leírásnak szentelem idõmet.
Ha megjelenik idõközben a 2.0-ás verzió, akkor lehet, hogy azt is beleírom.
Annyival folytatnám gondolataimat, hogy ugyanez folyik az OMSI topic-ban is, ahol úgyszintén azoknak az embereknek köszönhetõ, hogy a termék (a játék) eladható és élvezhetõ, akik önként, hobbiból, szeretetbõl és élvezetbõl moddolják, készítenek 3D modelleket, programoznak, stb a játékhoz mindent, csak abba a topic-ba nem merek ilyen hozzászólásokat írni, mert elég szigorú a házigazda és nem biztos hogy tolerálnák a hosszú írásaimat és gyakori hozzászólásaimat.
Mert az OMSI 2. része ugyanakkora csalódás a játékosaik szemében, mint az X-Rebirth itt.Ugyanolyan gyalázatos hazugságok és ígéretek helyett egy használhatatlan, fagyogató szart adták ki,mint itt és teljes áron.

De innen üzenem nekik, hogy bár nekik adhattam volna a játék vételárát, mert õk érdemlik meg!Õk csinálták meg úgy, ellenszélben - azaz a
forráskód hiányával - hogy játszható legyen.
Itt egy modder csak annyit tud csinálni, amennyit az Ego enged.Abból hozza ki a maximumot.S hogy miért?Azért hogy maga mellett másokat is boldoggá tegyen és esetleg kapjon egy dicséretet vagy egy jó szót a fejlesztõktõl.Sok ember már egy jó szó hallatán is elérzékenyül...de ezt ma hiába keressük.
Ha meg pl "feltörnék" a kódot, hogy más is bele tudjon túrni a részletekbe, még be is perelnék.
Megható.Igen, ezt nem láttam, de olvastam róla.Nem tudom, feltételezem, önként akart segíteni az Ego-nak, de kivágták mint macskát szarni.
Abba kéne belegondolni néhány ilyen fejlesztõnek, hogy ha teremtenek valami "epikus" dolgot (itt nem a rák ellenszerének feltalálásához akarom hasonlítani), lesznek olyanok, akiknek az élete részévé válik.Én sokban hasonlítok Roguey-hez, annyiban viszont nem, hogy nem készítek ilyen videókat, mert nekem sajna volt egy kis belepillantásom abba, hogyan zajlik egy ilyen fejlesztés.Baromi jó ötletekkel elõállnak emberek, játékosok, majd a fejlesztõk azt mondják, áhhh ez lehetetlen, nem tudjuk megcsinálni, tudod mennyi idõbe és pénzbe kerülne, satöbbi, majd elhal az egész...

Másik felérõl ott van az, amit minden cégvezetõ, vezetõ elsõ helyen említ mindenhol, hogy "pótolhatatlan ember nincs". Roguey nem volt tagja a fejlesztõknek, gyanítom, hogy önként és ingyen szeretett volna valamit, de csalódott.
Meg kell hogy mondjam õszintén, én az elsõ, második és a harmadik részt sírva játszottam végig, annyira jó volt a sztori és annyira beleéltem magam.Volt egy magával ragadó világa,ahová elbújhattam, ha magányos voltam a valóságban, volt egy olyan virtuális "élet" benne, amiben érezhettem, hogy valaki vagyok.Ezt már többször leírtam, mint ahogyan azt is, hogy a Freespace 1-2-nél is sírva toltam végig, olyan hatással volt rám az egész.Az új részbõl ez az esszencia hiányzik.

Én már ott kezdtem nem érteni és feladni, amikor a sztori szerint a Földieket és az X univerzum népeit egymásnak ugrasztották (Terran Conflict).
Végig azt taglalták és adagolták a játékos fejébe, hogy végre, valahára hazatérhetsz a szülõbolygódra, az Argonok megtalálják a Földet, a Gonereknek beteljesedik a jövendölése és a generációkon átívelõ pilóta végre megpillanthatja bolygónk csodálatos látványát.Ez volt az X2 vége.Mi jön a többiben?Háború egybõl...miért?Aztán ezek a cégek...hogy végképp megváltozzon minden.

Az új részbõl sokkal többet ki lehetett volna hozni.Persze, ez nem negyedik rész, ha az lenne, akkor a sémákon nem változtattak volna.Azonban a való világ piaca mást határoz meg.Mutass újat, mert ez már unalmas és csak max az az egy-két-néhány százezernyi ember fogja élvezni a termékedet,akik amúgy is fanatikusak.
Valószínûleg (feltételezem) ezt is akarták, de valami nagyon elbaszódott, mégpedig ott, hogy az új trendeket követve KONZOLRA kezdték fejleszteni, mert valami barom azt mondta, hogy a PC-s világnak leáldozott.Soha nem fog, mert akkor a mai világunk megszûnik létezni.
Meg az a trendi, hogy ma ócska, de látványos, bárgyú, buta játékokat csináljanak,mert az IQ fejlõdik vissza, a konzolokra pedig úgy kell kiadni, hogy még az analfabéta is tudja élvezni.
Egy X-et hogyan lehetne konzolra megcsinálni?Oda rövid, akciódús,látványos szarok kellenek, amikben nem kell gondolkodni.

Én egyébként hasonlóan vagyok a munkámmal is, feldobok jó ötleteket, lehurrognak,majd úgy adják elõ két hónap múlva, mint a saját spanyolviasz találmányukat és õrjöngve éltetik magukat.Na, ilyeneknek segítsen az ember önszántából,abba a reménybe ringatva magát, hogy milyen jó lesz és sikert ér el vagy boldogságot szerez másoknak?
Kábé így hurroghatták le ezt az embert is, aki az Ego-nak próbált jót tenni.Nem anyagi haszonszerzésbõl...
"nem kell ide nekünk az ilyen okostojás, mi vagyunk a faszagyerekek, majd több tízezer eurót fizetünk inkább egy ötletelõ fasznak" - hát ennyit az önzetlen segítésrõl.
Sajnos nagyon sok helyen, nagyon sok jó ember dolgozik,akinek a munkája, ez esetben az élvezete, hobbivá, szerelemmé változik, és az ilyeneket nem becsülik meg, illetve beállítják a sorba az átlag közé.

Mi mást mondhatnék még...tényleg nem tudom.Gratuláljak az Ego-nak?
dimre
Itt az eredménye.

Az ilyen emberek elvesztése az Egosoft "halálát" jelzik.

Én éppen hogy nem játszom vele.Most pár napra, lehet egy-két hétre jegelem.Én már mindent elértem benne amit akartam, majd ha lesz valami egetverõen új,akkor folytatom.Most inkább szimulátorozok, meg multizok.
Muhaha!
Na úgy látszik végre kezd játszható lenni a játék, mert nem itt panaszkodtok, hanem játszotok 😊

Hehe, a fordítógépeket inkább hagyjuk.Ha kell, szóljatok, állok rendelkezésre angol fordítással.Orvostechnikai eszközök 10-250 oldalas leírásait szoktam fordítani, amiben angol-latin van,plusz mûszaki-mérnöki duma , úgyhogy egy ilyen nem gond.A fordításban a magyarosítás ami nehezebb,nem maga a lefordítás.

Emlékezzetek a klasszikusokra:
"ha szennyezett a lemez arca, akkor sósavas oldattal törölje,majd vakolja"<#nyes>

Én örülök, hogy új "fícsöröket" hoznak be, kérdés, mi más romlik el,ami eddig ment.

Érdekes!
Ugyan arról egy szó sem esik, hogy megoldottak volna néhány igen aggasztó problémát. De legalább jutott paraszt vakítás megen!

Dimre!
Igen szánalmas az angol tudásom. De legközelebb inkább ne fordíttasd le. Jobban meg lehet érteni, ha angolul van ideírva, mintha magyarból angolra, majd magyarra kellene fordítanom! :-)

UGYEHOGYUGYE! Megmondtam, hogy 2.0! Csak én nem erre a kettõpontnullára gondoltam. Az én 2.0-mban minden mûködik rendesen, dübörög a gazdaság és egy új plot lett volna!
dimre
Én vagyok a béna, lehet autópályán repkedni, ha ki van kapcsolva az egér irányítás akkor nem kell semmit csinálni, ha aktiválva van W,A,S,D, gombokat masszírozva kell ügyeskedni a bennmaradásért.
A junosztyon megjelenõ sok-sok új input hasznos lehet, és térkép is van (piros pötty Berndnek).
Gyorsba elvállaltam egy "K" amortizálást, nem olyan mint régebben volt, kíséretként kb 15-20 gépdarázs, használtam sûrûn a pajzs gyors-töltõt, lõttek rendesen nem csak úgy repkedtek a semmibe. Hozzáteszem, kiszedtem minden modot, csak alapjáték futott.
Kipróbáltam az "autopilot"-ot, elsõre nem bírtam rájönni merre akar(tam) repülni, a hajó mozgása hasonlított egy két ballábas táncoshoz tánc közben, mint repüléshez.
Grafika mintha "reálisabb" lenne, bár amikor kommunikálok valakivel besötétedik minden.
Akartam képet lõni, de a játék lõtte ki magát, ennyi elég volt mára.
Nem olvastam a patch tartalmát, jobban szeretem a meglepetéseket.
Utólag belenéztem:
(Google fordítás)
Frissítés 2.00 RC5 ( 183295 )

Új funkció : Három új gamestarts , minden új cockpit konfigurációt.
 Új funkció : újrahangolva harc , három nehézségi beállítások .
 Új funkció : Extra parancsok a hajókat.
 Új funkció : Autopilot tud repülni a hajót , amíg van elfoglalva .
 Új funkció : Minden új autópálya repülési modell .
 Új funkció : A legtöbb feladatok végezhetõk leszállás nélkül állomás .
 Új funkció : Teljes képernyõ HUD részletesen monitor beállítást .
 Új funkció : kattintás a rendezvény monitoron már megnyitja a vonatkozó menüket.
 Új funkció : Térkép / radar esemény monitoron .
 Új funkció : új hajók Omicron Lyrae .
 Új funkció : hatalmas új Xenon hajót.
 Új funkció : Négy új típusú rakéta .
 Új funkció : továbbfejlesztett grafika még szebb univerzumban.
 Új funkció : új grafikai lehetõségek és a beállításokkal.
 Új funkció : Az új Start menü jelenetet.
 Új funkció : Új Steam eredmények .
 A támogatás a legfeljebb 8 beviteli eszközök ( most még a kutya polip , hogy a legtöbbet a játékból ) .
 Új lehetõség, hogy vásárolni helyettesítõ játékos hajót pilótafülke elrendezése bizonyos kereskedõk .
 Hozzáadott pajzs kár ütközések.
 Jobb reagáló fõmenü és dialógusok .
 Továbbfejlesztett esemény monitor több helyet fontos információkat.
 Továbbfejlesztett pozicionálás felület elemei elsõ személyben módban .
 Rögzített gamepad üzemmód bekapcsolása , ha tengelyen nem nulla értéket , míg a többit.
 Javítva a probléma a megfeneklett állapotban hajó / állomás felület elemei nem mindig betöltött a mentések helyes .
 Fix összegyûjthetõ tárgy nem mutat a cél elem.
 Fix kapuk nem mutat a cél elem.
 Fix információs pontok nem jelennek meg a drone dob pad .
 Rögzített az esetben, ha kattint nagyobb célokat nem mûködött.
 Rögzített ritka példánya küldetés célja bar , hogy megragadt a képernyõn.
 Rögzített szöveg mezõ nem tartják vissza , ha bezárása és újbóli megnyitása a kereskedelem menüt.
 Rögzített problémák átfedõ / csonka szöveg elsõ személyben esemény monitor .
 Rögzített eseteket eredményez ugrás cél elemekkel.
 Rögzített helytelen szöveget bizonyos beszélgetések .
 Rögzített ikonméretének engedély enciklopédia bejegyzést.
 Rögzített távolság válogatás a kereskedelemben menüben.
 Rögzített csatahajók válik láthatatlanná , amikor növelése , miközben játékos közel .
 Javítva számos egyéb okait alkalmi összeomlik.
 Különbözõ optimalizálás eredményeként kis teljesítmény növekedéssel.

Megjegyzés: Ha a probléma nem szerepel a fix fentiek akkor valószínûleg nem foglalkoznak a javítás , de tervezhetõ a jövõ egy.

Ismert problémák

Kérjük, ne jelentse a dolgokat , amelyek szerepelnek a dokumentációt, ismert problémák .

betöltésekor a mentést , ahol a robotpilóta aktív volt , a kormányzás és a kereszt is lehet aktív, ha a robotpilóta nem kikapcsolható ( megoldás : nyissa ki és zárja a menüt , mint a térképen).
 Közlekedési herék néha idõbe telik elérni cél ( megoldás : csak várni ) .
 Robotpilóta repülés alatt felületén nagy tárgyakat is kiszámíthatatlan ( megoldás : disable autopilot ) .
 Autopilot repülés közben a repülés hatása területének nagy hajók lehetnek Jumpy ( megoldás : disable autopilot ) .
 Robotpilóta következõ ugrás hajó venni , hogy furcsa helyeken ( megoldás : disable autopilot ) .
 Robotpilóta következõ hajót autópálya nem mûködik, amíg a hajó elhagyja autópálya ( megoldás : disable autopilot vagy várjon ) .
 Az Alt- Tab közben teljes képernyõs videolejátszás hatására video / hang , hogy nincs szinkronban ( megoldás : nyomja meg az Esc Átugrani ) .

Köszönetnyilvánítás

Köszönet Jonathan " MAD Joker " Ziller akinek NESA mod volt az egyik fõ ihletõ forrása a változata a funkció lehetõvé teszi a legtöbb feladatot kell végrehajtani leszállás nélkül állomás .

dimre
Na benéztem a játékba beta patch-elve, tréfás cucc az biztos kb. 5 percet bírtam. Fizetõs lett az autópálya ? Egy másodperc után kib@sz mint macskát sz@rni, próbálkoztam sokszor, csak a fizetõkaput nem találtam. <#conf>
Szóval megint nagyot "javítottak", a többi újdonságra már nem volt kedvem ezek után.
Új töltõképernyõ meg csili-vili biszbaszok, de játszani úgy, hogy az ember élvezhesse a játékot az még egy szürreális álom.

Nah talán majd ha 3.0lesz, ránézek egy 2 percre..... 😛

Mi a fene?!Most pár napra félretettem, mert egy régi-új kedvenchez nyúltam,erre megjelenik valami,amitõl, lehet, hogy játék lesz ebbõl? 😊

OFF: Kicsit off leszek, de annyiban kapcsolom a ribörszhöz, hogy két bétás játékot tesztelek éppen,amik bétásan többet vagy majdnem annyit nyújtanak, mint ez készen.Egy Dungeon Keeper klón (lehet,hogy majd harmadik résznek is lehet hívni), meg egy fanok által újragondolt C&C Renegade,amellyel úgyszintén évekig toltam multiban.
Off vége.
Szóval kíváncsian várom mi lesz ebbõl.Vajon nem feledik el a fegyvergyárat sem kijavítani?
AP-hez egy igéretes mod: Litcube's Universe
Ami miatt ki fogom próbálni, hogy ebben elvileg nem fog respawn-olni gyár/hajó csak a shipyardon keresztül fog fejlodni minden. Lesz értelme elfoglalni egy szektort és védeni. Nem fog a semmibol visszatelepülni semmi. Ez zavart a legjobban az AP-ben és az elõtte levõ verziókban. Nem adták ki ezt még nativan linuxra?

Remélem a háttérben csinálnak valamit a foltozás mellett, ami egy nagy javítás és kiegészítõ is lesz, különben a régiek ezt a játékot már a polcra rakják vissza, az újaknak hozhat esetleg valami örömet.
De egyre kevésbé látom, hogy ez a játék valaha is gyökeresen meg fog változni.Már a nagy modderek is,akik kitartását és erõfeszítéseit becsülöm és tisztelem, egyre kevésbe látják a jövõt eme alkotással kapcsolatban.

Annyi remek ötlet,stb van az ego fórumon, hogy nem is kellett volna nekik erre külön stábot tartani, mert a játékosok megmondták, hogy mivel kereshetnének hatalmasat...de hát meg sem fogadják, csak némelyiket.Vannak arrogáns válaszok is az ego részérõl, vannak "igen tudjuk,csináljuk ezerrel" válaszok,de hát ez a hajó elment.
Azt még nem tudjuk, hogy a két nagy konkurens mikor fog megjelenni és mibe fog kerülni egyáltalán, mert ez sem utolsó szempont!
Addig javasolnék nekik némi renomé javítást, újragyártást vagy a jelenlegi bõséges továbbfejlesztését.
<#vigyor> Egyetértünk.

Egyébként nincs visszapillantó tükör, napellenzõ és kürt sem.Ezért nem tudják egymást kikerülni sem.A "nap" a szemükbe süt, ezért nem látják és nem tudnak hanggal sem jelezni.

Én azért még pöcsölgetek vele egy kicsit, bár már nagyon unalmas.Csak hát én is úgy vagyok vele, hogy várok valami nagy dobásra/változásra.Például mikor nyílik meg az a kapu egy másik (harmadik világba) világba, ami most egyelõre még rossz.Mikor fog újra beindulni a fegyvergyáram és mikor lesz normális a gazdaság.
dimre
De jó, hogy nem "játszottam" vele egy hónapja, olvasgattam a híreket, ezek után kibírom még nélküle jó ideig. A Bernd-brigád rendesen foltozgat, de minek, egy valamit javítanak kettõt elrontanak. "Ez a hajó már elment", sajnos még a kapitány se tudja hol tart ebben a katyvaszban.