hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Addig bambultam ott, míg majdnem szétlőttek, az invertory-m tele volt illegális cuccal. Jött a kopó bescannelt, öt másodperc múlva az egész állomás átment vörös hadseregbe, már kaptam is az áldást. HOA és Argon licenszem van, mivel ez PMC felségterület mindkettőt a hajamra kenhetem. Átmentem a szomszéd vízgyárba (az is Ledda-s), ott még szívesen láttak és megpróbáltam gyorsan eladni a cuccot, majdnem sikerült egy tétel kivételével. Nagyon aktívak lettek a rendőrök, és az adott állomás se foglalkozik veled milyen nagy barát vagy a frakciónál, ha illegális áru van nálad (újdonság ez is, eddig nyugodtan repkedhettem, le se fostak a galambok). Miután sikerült megszabadulnom minden tiltott cucctól, egy kis idő elteltével megbékéltek velem.

A grafika nagyon baba (megint szebbnek látom), nem akaródzik szétesni akadozni stb, pedig benéztem egy jég aszteroidás zónába, simán fut a játék. A be-ki lépés is gyorsabb lett, és nem kell annyit várni egy mentés betöltésénél sem.