hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Stormbird
    Több szempontot kell ennél a gyorsítás témánál figyelembe venni. Van egyszer a realisztikusság, amiről te is beszélsz aztán van még a -nem elhanyagolható- játékélmény. Azért azt látni kell, hogy van az a határ, amin túl már többnyire élvezhetetlenné válik ez a játék a sok fölösleges várakozás, időpocsékolás miatt.

Mondjuk abban igazad van, hogy ne forgolódjon má' 2mp alatt egy ekkora böszme hajó, de azé' ne is kerülje meg a fél naprendszert ahhoz, hogy beálljon egy tőle 5km-re lévő leadóhoz, miközben és megvacsorázok és még a szemöldököm is befonom...

Szerintem is kicsit eltúlzott a sebesség ebben a mod-ban, de biztosan lehetne találni egy köztes, elfogadhatóbb gyorsítást.
    Persze alapvetően nem ez a probléma ezzel a cuccal, hanem az a túlfutásos baromság, amivel több időt -és hajszálat- veszítünk mintha kivárnánk azt a nyomorúságos bénázást amit művel az AI default.

Mondjuk én nem jutottam el addig a felismerésig, mint dimre, nevezetesen, hogy csak akkor fut túl a tepsi, ha egy szektorban vagyunk vele, mert korábban lement nálam a redőny, de ne kelljen má' arra is koncentrálni, hogy mikor melyik szektorban vagyok én és mikor melyik szektorba érkezik éppen egy kilőtt puskagolyóhoz hasonlóan viselkedő sparhelt. Szóval sztem ez a mod -jelenlegi formájában- csak erős idegzetű, nyugodt embereknek való, akik nem hátrálnak meg egy Rahanas túlfutás utáni empty space-ből való kiudvarlásától:)

Az biztos, hogy én nagyon boldog voltam, hogy meg tudtam szabadulni tőle, még annak árán is, hogy nem kevés, -de legalább sok:) - munkám veszett kárba egy régi mentésre való visszatérés okán.