Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4249 A "kiszállítás" talán egyharminc-óta téma! Néhány levél szedukszent már én is megvacsoráztam miatta. A világon senki nem érti miért van ez.
Illetve annyi volt az észrevétel részemről, hogy például a laposelemeket (góliát, ceruza háromá) az npc jóval áron alul kínálja!!!
A felhasználó szeretné olcsóbban megvenni, a saját perion gyárad meg dafke nem adja annyiért. Ostoba, bugyuta, piszlicsáré hiba, mégsem tesznek ellene semmit!
A Fervid Corona-ban levő monstre delejgyár képes -45, -48% os áron árulni az EC-t Míg a te erőműved, ha tele a padlás, akkor sem adja (nem tudom pontosan) -25, -30%-nál olcsóbban!
Persze, hogy elmennek inkább a másik szektorba az endjúzerek! Ebben az esetben a területi korlátozás lehetne a megoldás, de akkor meg kinek adod el a végterméket???
Néhány esetben akár még működhet is, de attól még a rendszer úgy szar, ahogy van! Sokszor visszasírtam-tuk már az X3-as metodikát.