Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
A másik ami miatt rosszul alszom, a gyárakhoz rendelt kifejezetten áruszállító teherhajók sz@rnak a többi gyár szükségleteire, még akkor is ha specifikusan lettek kiválasztva. Egy példa, a vízgyárhoz vettem három liquid-es tepsit, azt remélve majd hordják a vizet a rászorultaknak, hát a lónak a szerszámát, nyugodtan korzóztak mintha semmi dolguk nem lenne. A kajagyáram és a mega tank farmom egy zónában van, ráadásul a szomszédban van a vízgyár, a három tepsi meg nyugodtan körözgetett a két gyár körül "searching trades" ürüggyel. Közben a gyáraimban fonnyadtak a növények, százezres nagyságrendű vízigénye volt mindkettőnek.
Átrendeltem egy-egy tepsit a két gyárhoz, ezzel csak azt akartam, hogy a hajók nagy többséggel csak a saját gyáruk szükségleteit elégítik ki.
Szóval több hajó kell az igények teljesítéséhez, a három tepsi simán lefedte volna az összes vízigényes gyáramat (eddig 6 van), ha a vízgyárnál hagyom őket és rendesen dolgoznának. Így viszont mindegyikhez külön kell vízszállítót szereznem, ami pillanatnyilag kétszer annyi hajót jelent.
Megyek tepsiért a Vasedénybe (a PMC-hez)
A picinyem meg beparkolt az árukiadóhoz
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.08.30. 01:20:14