hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    A hátránya, hogy a cargolifterekre nincs hatással ugyanolyan lassan vánszorognak mint eddig.
    A vége felé az a Lepton kicsit furán mozgott, a háttérben látszik, mintha elfújta volna a (nap) szél. A többi hajónál is tapasztaltam, de ez nem a mod hibája, viszont felgyorsítja azt.
    Nem tudom mennyire volt látható csak azok a tepsik jöttek utánam, amelyek árut hoztak a CV-hez, a többi maradt a helyén. Ez a Safer Trading mod, automatikusan ott maradnak ahol befejezték a szállítást. Jó kis mod ez is, nem loholnak a nyomodban örökké, nem kell kivenni squad-ból őket ha hajót akarok foglalni stb.

Az építkezés egy lutri, van olyan CV-m aminek kiadtam az építési parancsot, meg se kellet mozdulnom és megjelentek az ikonok, és van amelyiknél mindig el kell hagynom a zónát. Inkább Twilight Sentinel-ben szívok a PMC Overwatch miatt, állandó blokád alatt tartom, nehogy újraépüljön (4% hull-on van). Egy hajó mindig pufogtatja, most egy bertás Fulmekron tartja a frontot. Van két gyáram a zónában, és a gázgyűjtő hajóim is idejárnak legelni. Mindezek ellenére sérülnek az idejáró hajók, ami rejtély számomra, az Overwatch teljesen meg van hámozva nincs egy darab ágyú sem rajta.