Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4162 Na akkor a hordót, csapot hozom én. A rágcsa és egy konnektor legyen a ti gondotok! Zlátyi jó lesz? (Azt vittem tavasszal Akaliba. Egy pillanat alatt kifogyott a kishasas)
A fő probléma, hogy mindenki pénzben gondolkodik. Mert ezt szokta meg és kényelmes. Pedig a pénz elég kevés dolognak a mértékegysége. Ahogy képesek leszünk ezt a mércét sutba dobni, teljesen átalakul a világ.
Borzasztó nagy kapacitás marad kihasználatlanul a bolygón élő emberekben. Legyen az szellemi, vagy fizikai.
Ami azt illeti ez a rendszer sem lenne ilyen meddő, ha minden réteg tenné a dolgát. A gazdagok költenék a pénzüket, a szegények meg nem vágynának olyan javakra amik nem adatnak meg nekik a maguk természetes, könnyed módján. Szerintem ez a különbség a régmúlt és a jelen között. Ma már nem ül le egy három generációs család egy helységben egy pakli magyarkártyával, hogy boldogan eltöltsön fél napot.
Sok mindenre lehet fogni: Média, kapzsiság, kulturális ellentétek, stb.
Ha csak az előző néhány hozzászólást nézem, mindenkinek van értelmes meglátása a helyzetünkkel kapcsolatban. Ez kivetíthető az egész világra, mégsem történik változás.