hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Nálam belelóg az index a karterba.

A foglalt hajóimat mindig kikalapálta a mérnök, a többi bibi sajna fennáll.
    A kereskedelemnél valamit nagyon elállítottak, nincs késztermék, vagy kevés van raktáron az állomásokon. Pedig alapanyagban nincs hiány, sőt a raktárban is van hely, akkor miért nem termelnek. ? Lentebb írtam, hogy devriben minden kifogyófélben van, átnéztem sok gyárat, de nem értem mi az oka a hiánynak. A saját gyáraimmal nincs baj, azok fossák az árut, de mivel minimális a kereslet (max 2-3 ezres tételek) nincs értelme és haszna az eladásoknak.

Icukákból lassan kerítést is csinálhatok, 12 darabnál tartok.
    Írtad, miért megyek ilyen drasztikusan a hajóknak, ez nálam kedv kérdése, és legyen már valami harcélményem is .
    Rutinból lehetne gyorsabban kevesebb rongálással is, de akkor hol marad az élmény. Bár csak Maelstrom-ban kell igazán harcolni Icukával, Lúréban gyerekjáték megszerezni. Sokat dobna a dolgon ha az argon hajókon és Icukán is lenne pajzs, lehet majd beépítik valamelyik patchnél.
    Amit hiányolok még, a nova kilövő, és maga a rakéta gyártása felszerelése, nevetséges ez a végtelenített készlet (átmegy a hajófalakon az a csúcs).
    A kis hajókra is epekedve várok régen, lecserélném már a lomha tepsiket a kis fürge hangyákra.

Mostanában nem a legénységhez megyek ki, valamelyik dronba ülök be, ez valamivel gyorsabb.