hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    A fraps-al csináltam, utána a movie maker átdolgozta végül a cső. A fraps nem fukarkodik a méretekkel, sokáig tart mire elfogadható méretű lesz, amit már fel lehet tölteni. Régebben a fraps-tól is behülyült a játék vagy fordítva, az fps-re hatással van az biztos.
    Yakurot régebben már megbeszéltük, utána rögtön be is szereztem, nagyon jó relaxációs zene.

Nem hiszem, hogy lőszerhiányban szenvednek Icukáék, ott valami más programozói turpisság van a háttérben. Nem is lehet petárdákat venni rá, a sunstalker is kompatibilis vele, benne van a listában. Írtam lentebb, szerintem még nincs teljesen kész ez a hajó, de még sok minden más is félkész állapotban van.

István, spontán szoktam nekimenni egy hajónak, nem tervezek lesz ami lesz. Icukánál mindig sikerül leamortizálnom a borz-t, ez nálam mumus hajónak számít. Később még próbálkoztam párszor, végül sikerült, de hallhattam egyszer-kétszer Betty gyönyörű hangját is "Critical hull..." .

Érdekesség, biztos mással is előfordult már (Bernd egy született Hudini)