hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Úgy néz ki, igaz a mondás, hogy türelem rózsát terem.Megvan a harmadik I is :) Aztán nagyjából összeszámoltam a hajóimat is:

100-nál több hadihajót foglaltam el (Capital Ship), jelenleg 13 teherhajóm van, amit rendszeresen manuális kereskedelemmel használok, van kb 20 darab, amit gyárakhoz rendeltem, meg kb. 15 bányászhajó is.
    Kis hajót eddig csak csak 17 darabot foglaltam (Claim).
    Most megint Eternal Dawn-ban vagyok, itt 18 hadihajóm állomásozik, illetve vár, hogy még növeljem a számukat.
    Majd később kiírom típus szerint is...
    Hogy mit csinálok ennyivel?Semmit, gyönyörködök bennük, és büszkévé tesznek, hogy igen, ezt mind én szereztem :)
    Hadihajóból 3 darabot vettem, 1 Taranis,1 Fulmekron és 1 Arawn.Ezeket még akkor, amikor nem tudtam hajót foglalni :)A többi kábé 100 darab mind foglalás.Volt hogy 1 óra alatt 4-et,5-öt is, még a 2.0 előtt.

Egész életemben olyan űrhajós játékra vágytam, amiben legalább parancsot adhatok hadihajóknak, de hogy vezethettem is őket, az volt a hab a tortán.
    Kezdve az Elite C64-es változattól a Tie Fighter,X Wing sorozaton át, a Freespace 1-2-n keresztül az Freelancer-ig mindig is rühelltem, hogy én csak egy sz*r vadászt vagy bombázót vezetek.
    Az az igazi érzés, amikor egy több kilométeres hajó van a segged alatt és érzed, hogy semmi nem állít meg.Amikor lőtávolon belül csalod az ellenfeledet és várod hogy a hajód úgy leszedje mint a sz*rt és röhögsz a markodban.Na, ezért csinálom ezt.
    Mi értelme?Nem tudom, ennyi hajóval már az egész galaxist kiirthatnám,de nem akarom, mert alapvetően békés játékos vagyok, amíg meg nem unom.Megalomániás lennék?Nem tudom, nem hiszem,inkább csak élvezem ezeket az óriási gyönyörűségeket...
    Ha lenne olyan Star Wars-os játék, mint az X, azzal (is) játszanék.Vezetni egy Victory Cruiser-t vagy egy ISD-t...istenem!Tudom, hogy az X3:AP-hez van Star Wars mod, de most kezdjem el azt is?Majd ha ezt végleg megunom.