Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #4060 Taps, álló ováció :)
Igen, én is láttam tegnap, hogy már javítottak rajta, de gondoltam, még a Te véleményedet is megvárom.
Sajnos én még mindig a manuális kereskedelmet használom, mert az biztosan működik. No meg ad némi játékérzést is, azzal hogy kell valamit csinálnom :)
Viszont a Xenon I-vel most úgy állok, mint anno a Titurellel. Egy darabot nem találok, egy darab nem jön küldetésben sem. Maelstromban (!) kaptam egy Very Hard-os Cartel Boss-t.Hurrá, gondoltam, végre I lesz. Nem, 1 db Gangrene chaser+1 db Xenon K. Na mi van, a Splitek szövetkeznek a Xenonnal? Lényeg, hogy mindkét hajót elfoglaltam. Immár 10 db K-m van kábé, de I még mindig csak egy.Egyszerűen nem ad be olyan küldetést, amiben Xenon I lenne.Olmekron, Fulmekron és társait már nem tudom hová tenni, annyit vettem el az ellenféltől.Na megnézem az xml-ben hol van egyáltalán.
Most viszont látok megint egy "világháborús" mod-ot, amit hamarosan kipróbálok, mert unalmas hogy mindenki szeret mindenkit :)