hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Hm sajnálom...mod ide vagy oda, normál állapotban sem tudom, hogy működik-e a gyárhoz rendelt teherhajó.Valami minimális szinten mégis mehet, mert van egy Mega Cellfab-om, ahonnan mindig hiányzik a Plasma Cell és csak az én gyáramba viheti el, mert Devries-ben nincs más.

Az kétségtelen, hogy időnként rá kell nézni a bányászhajókra is, mert gyakran előfordul hogy a parancsuk "None" vagy "Trading with nil". Ilyenkor gyártól elvesz, majd újra visszaad.
    Írták Ego fórumon is, hogy nem javasolt a multifunkciós rakterű hajók ilyesfajta beállítása sem, hanem ha konténeres terméket gyártasz, akkor konténeres tepsi, ha energiát, akkor energiaszállító tepsi,stb.
    Ebből is látszik, hogy ez sincs még finomítva.

Más. Mint ahogyan az sincs még beállítva, hogy a Xenon mod-nál ha kapok egy "Capship must go" küldetést, s én azzal fejezem be, hogy elfoglalom, nem pedig elpusztítom, akkor is érzékelje a küldetést teljesítettnek.
    Tegnap is volt ilyenem, le kellett volna lőnöm egy K-t, de én elfoglaltam, így a küldetés tulajdonképpen nem sikerült, mert nem elpusztult, csak tulajt váltott.Azóta is folyamatosan jön az üzi, hogy lőjem ki, immár a saját hajómat.

Bocs, most olvasom, hogy Radar Dish-hez azaz Comm.Relay-hez van kötve a Galaxy, bár gyanítom, hogy minden állomásodhoz fel van már építve.Próbáld olyan állomásnál, aminek biztosan van radartornya.