hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Én meg végül is lezúztam a kszenon Í-t :) (tök jó így írni), nem volt még dokkja, de aztán mentem kicsit beljebb is és óriási csatának lettem részese.
    Kicsit újragondolták a Xenon szektort, azaz Cryptic Heart-ot, mivel 9 darab Xenon K volt egymás hegyén-hátán, és a sztoriból "ottmaradt" HOA flotta.Ezek szépen egymásnak estek, az én frissen foglalt Fulmekronom jött velem (ő segített az I-t lezúzni) és élvezettel zúzott mindent, ami piros.
    A HOA Arankáknak a hull-ja 160% volt (!), de nem is ez a nevetséges, hanem hogy miután mindenki meghalt, a Xenon állomás rakétákat kért tőlem megvételre!
    Sajnos a kapcsolatom nem túl felhőtlen velük (értsd: -30-as), így eladni nem tudok nekik, viszont a leszálló dokk nyitva állt, csak nem engedtek be :)
    Most, hogy minden Xenon szektorban, mindenki meghalt, és nem 50 hadihajót vittem, csak egyet, illetve azt sem, csak a hajógyári javítás után követett, remélem több elfoglalható I-re lelek.
    Képeket holnap, mert a benti gépemen vannak.