hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Köszi, amikor berakták a játékba könnyebb volt megszerezni, most már combos lett a picinyem. Lehet a nehézségi fokozat miatt van, lassan kétszáz órája hard-on játszom.
    Cartel Boss-os küldetésként csaptam le rá, csajé volt aki éppen egy xenon k-t ápolt mikor odaértem, kísérőnek vagy tíz vadász, és a dronjai.
    Én szólóban mentem, legalább ötször visszatöltöttem, mire sikerült.
    Állandó mozgásban kell lenni, nem szabad megállni célozgatni, mert jön egy kóbor nova és game over.
    Két pajzs töltő dron kevésnek bizonyult, kellett vennem egy harmadikat is.
    Nem tudom próbáltátok már, ha egymás után gyorsan használjátok őket egy mp alatt visszatölti a borz pajzsát.

A kereskedelemről még annyit, hogy mostanában sok hajót foglalok a PMC-től, ahogy érzékeltem a játék újra spwanolja a hajókat. Ha igazán jól működne akkor az AI-nek a hajókat is építenie kellene hajógyárban, nem pedig kreálnia. Tegnap ugyanabban a zónában hat midirt foglaltam, amikor beléptem csak kettő volt bent. Elkaptam mindkettőt, amíg a legénységet kiraktam kreált három másik hajót a játék.
    Foglalni egyszerre két hajót szoktam, ha van rá lehetőség, egyiken a gyalogosok ügyködnek, addig én a másikat hámozom. A kedvenc helyem Cuspid Splint, a jump bolyánál, nagyon nagy a forgalom, lehet válogatni.
    Ha kimegyek a zónából rövid időre (üldöztem egy hajót, és csak pár másodpercre léptem ki), visszatérve a zónába levő célpontom már megjavította azokat a részeket (hajtómű, jumpdrive) amit alig egy perce lőttem szét. Ennek is csalás szaga van, persze a saját hajóim javítási ideje nem változik.