Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Lekopogom nálam nem csinálja ezt a duplázást, három gyárat húztam fel eddig. A plotos urv teljesen kész, a másik kettőnél még várok egy-két modullal a gyártás miatt. Ma belekezdtem újabb három gyárba, kettő már épülget, a harmadikba az istennek se akar belekezdeni a luvnya. Azon gondolkozom, statáriumot vezetek be, és fejbe lövöm. Pedig az összes pléhkasznit kirángattam a zónából, csak a másik gyáram hajói vannak benn. Azok nem zavarják a lelkivilágát, másik zónában már építettem így.
Kicsit lusta vagyok a tepsi flottámat kivenni majd visszarakni squadba, amíg kinyírom a banyát, de lehet nyilvános kivégzést tartok.
Foglaltam egy tepsit tele volt dronokkal, csak az istenverése elszállt mint falevél a szélben. A legjobb, hogy látom a zónában kb 300km-re van, de nem tudok a közelébe repülni. Rajta van a marine officerem, de legénység még nincs, így esélyem sincs mozgatni. Ha elindulok felé a zóna szélét átlépve eltűnik a látóhatáról a hajó, és megjelenik a sárga nyilacska, hogy menjek vissza a zónába.
Szóval a zónában van, de mégsem lehet megközelíteni, a térképen is ott virít. Egyedül eladni tudom, kb annyit ér mint egy aranka negyven milla felett ígért a ship dealer, fáj a szívem érte, a gyáraimat feltöltöttem volna belőle.