hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #3913
    15 katona nem volt elég?????? Ezt nem is értem. Nálam is volt egy bukott foglalás 210-óta, de nagyon nem jellemző.
    Számoljunk kicsit. Korábban írtam, hogy 26 embert buktam összesen a K és I foglalásakor. Összesen lehet nálam 36 elit. Akkor az már csak 10, ami az I-n célba ért. Ráadásul a mod is úgy van megírva, hogy nehezebb legyen elfoglalni.
    Mégis sikerült!
    Persze ehhez azt is tudni kéne, milyen metodikát alkalmaz a program foglaláskor.

Követő hajókkal nekem is volt bajom. Olyan is volt, hogy hiába mondtam neki, hogy ugorjon el, "fontosabbnak tartotta", hogy engem támogasson, az élete árán is!

Most épp azzal vagyok elfoglalva, hogy lecserélgessem a Scaldis-okat. Feltettem a Scaldis raktér módosítást, aminek az lett volna a feladata, hogy képlékennyé tegye az elosztást (tologatható raktér falak): Ne csak adott mennyiségeket lehessen belerakni sóderből, vízből, áramból és dobozból, hanem, ha akarom, akkor a teljes rakteret dobozzal,... rakom tele. Na ez úgy sikerült, hogy lett 10K benzintank (gázolaj) és 50K sóder oszt slussz! A 240K ból!!! Nem is volt hajlandó szóródó rakományok kívül szállítani semmit!
    Illetve a slussz poén az volt, hogy az összes árut is eltüntette a mod ami épp a hajóban volt. Amikor kivettem a mod-ot nem állította vissza a tagolt rakteret, így mindegyik megy a bontóba!