hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Ígérem többet nem szidom az ego-t, tegnap kipróbáltam a konkurenciát.
    Attól függetlenül, hogy erősnek mondott alfa stádiumban van (akár e játék), csalódást okozott.
    Kezdem azzal, több órán keresztül töltöttem le a klienst... Végre lejött gondoltam most belépek a "profi világba", ha a Rebirth bughalmaz, akkor a másikra nem tudok fokozott hibajelzőt kitalálni. Letöltés közben valami hiba lépett fel, "repair downloading" van már órák óta.
    Azért próbálkoztam párszor belépni, ami sikerült is, egyszer a saját hangáromba, máskor meg egy drágább kategóriájú hangárban találtam magam.
    A repülés is összejött, sajnos elég szűk helyen lehet szárnyalni, bár nem saját géppel, hanem training ship-ek vannak. Az irányítás a rebirth után szokatlan, de ennek ellenére valahogy nem az igazi. Már megszoktuk az X részekben az irányítást, sztm egy kifinomult dolog amit már nem veszünk észre. Ezen lehet mosolyogni, de ég és föld a különbség.
    A parasztvakítás jóval nagyobb volumenben van jelen, a környezet, tárgyak, hajók részletesebben vannak kidolgozva, sőt jóformán minden mozdulat animálva van, még a hangyafingás is.
    Nem akarom leminősíteni, de már megbántam, hogy belemásztam (állapotától függetlenül), annyira felfújták nehogy kidurranjon, inkább megvenném még egyszer az X-et. Az anyagiakról, ennyi pénzből már lassan igazi űrrepülőt lehetne építeni, ahogy nézegettem mindenért pénzt kérnek. Úgy látszik a sok sem elég, és az agymosó szöveg körítésnek.