hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #3853
    Barbár munka, de van benne ráció! :-)

Apropó nova drón! Az üzemszerű, hogy kilövök egy novát és kajánul vigyorogva navigálom a célpont felé, de közben a borz is elindul. Hiába hagyom üresben a váltót vagy nyomom ki a kuplungot! De akár a motort is leállíthatom.
    Emiatt néhányszor igen kellemetlen helyzetbe kerültem. Leginkább az ellenséges hajó távolsági fegyvereinek kereszttüzébe!
    Egyszer például a "Mamánál" kitaláltam, hogy az egyik rejtett zugából, ahol biztonságban tudtam a borzot, kilövök egy novát az ellenkező irányba, majd visszafordítom és kiiktatom az egyébként igen alapos munkát végző fegyvercsoportot. Totális kudarc volt a végeredmény:
    1; A novát nem tudtam visszahozni a Mamához, mert idő előtt felrobbant (megjegyzem ez sincs rendben, mert a rám kilőtt novák "órákig" köröznek körülöttem, akkor az enyém miért olyan kezelhetetlen?)
    2; Ez a K borz magától előjött a rejtekből és...

Ezt a manővert kipróbáltam a szabad űrben is és mindannyiszor a borz elindult "utánam"
    Ötlet?