Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Gunslinger #253 Ezzel a parancsolgatással eddig az volt a legnagyobb probléma, hogy azonos teljesítményű hajók esetén, pl. M2 vs. M2 ütközetnél 99.9% volt, hogy mindkét hajó elpusztult, semmiféle kikerülő manővert nem produkált a gép, az oldalazásra képtelen volt eddig az X sorozat, csak manuálisan ment. Felálltak szépen egymással szemben lőtávolságra, ott nullázták a sebességet és lőttek, mozgás az csak elkerüléskor jött elő.
Nem vették figyelembe azt sem, hogy olyan szögbe álljanak be, hogy az elülső ágyúk mellett netán az oldalsó és fölső ágyúsorok is rálássanak az ellenfélre és ez sajnos hardcoded, semmiféle mod ezen nem tud javítani. Az X sorozat ütközet szimulációja egy nagy nulla, csak nyomasztó tűzerő ellenében tudsz olyan eredményt felmutatni, ahol több hajót is megtartasz, legalábbis én nem szerettem sosem M1/M2/M7 osztályú hajókat elveszíteni, még M6-ot is csak súlyos szájhúzás mellett áldoztam be, tök mindegy hány száz millió credit álldogált a számlámon.
Amíg ennek javítására nem lesz garancia én biza nem örülök a csak parancsolgatás útján levezényelt ütközeteknek.
A másik meg az OOS combat, arról inkább ne is beszéljünk, két féle hajót elég volt tartani és azzal bármi kilőhető volt. Az már önmagában mennyire szarul van kódolva, hogy OOS és IS harcra teljesen külön konfigurációkat kell tartani, már ha az ember mindig nyerni akar.